Συγκίνηση για τη μεγάλη μέρα του Βασίλη Λεβέντη

Συγκίνηση για τη μεγάλη μέρα του Βασίλη Λεβέντη

Σήμερα παίρνει εξιτήριο 76 μέρες μετά την εισαγωγή του.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, πήρε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό.

Ο κ. Λεβέντης νόσησε από κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.

Πλέον ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο μετά από 47 ημέρες δισωλήνωσης στην εντατική, ο οργανισμός του είναι αρκετά ταλαιπωρημένος.

Ο κ. Λεβέντης έμεινε 76 ημέρες στο νοσοκομείο και τις τελευταίες ημέρες, και αφού βγήκε από την εντατική νοσηλεύεται σε απλό δωμάτιο, έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά ενώ παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν για τον Βασίλη Λεβέντη ότι υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Η ανακοίνωση του Ευαγγελισμού
Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κος Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α« Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.