Και 5ος στο 90’: Η υποψηφιότητα – έκπληξη που αλλάζει όλα τα δεδομένα στον ΣΥΡΙΖΑ

SYRIZA

Συνεχίζονται οι παρασκηνιακές «ζυμώσεις»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά και τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Μετά από ημέρες έντασης, εσωκομματικών ζυμώσεων και παρασκηνιακών διεργασιών τον τελικό οδικό χάρτη για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του κόμματος φαίνεται πως καταλήγουν στον τελικό σχεδιασμό.

Μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, υπάρχει ικανό διάστημα για την εμφάνιση και νέων υποψηφιοτήτων, κάτι που επιτρέπεται από το καταστατικό του κόμματος, καθώς στο παρασκήνιο εξελίσσονται σχετικές συζητήσεις, σύμφωνα με το protothema.gr.

Υποψηφιότητα – έκπληξη

Στο εσωτερικό του κόμματος, οι τέσσερις διεκδικητές του προεδρικού θώκου έχουν αρχίσει να συσπειρώνουν στελέχη στο πλευρό τους, όπου διαφάνηκε από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, στη διάρκεια της οποίας ανοιχτά υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου τάχθηκαν χθες οι Νίκος Βούτσης, Νίκος Μπίστης και Θεανώ Φωτίου.

Μετά τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Νίκο Παππά και τον Στέφανο Τζουμάκα, φαίνεται πως ασκούνται πιέσεις για να κατέβει υποψήφιος ο Σωκράτης Φάμελλος.

Ο κ. Φάμελλος έχει συγκεντρώσει θετικές εντυπώσεις ως επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και αρκετοί τον θέλουν για υποψήφιο πρόεδρο. Μέχρι στιγμής, ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και παραμένει προσηλωμένος στο κοινοβουλευτικό έργο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.