«Τα βοθροκάναλα το έκαναν»: Το επικό βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» για το ντου της Σταμάτη στον Ζαραλίκο

«Τα βοθροκάναλα το έκαναν»: Το επικό βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» για το ντου της Σταμάτη στον Ζαραλίκο

Η εισβολή της Σάσας Σταμάτη στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από το Ράδιο Αρβύλα.

Οι Ράδιο Αρβύλα -μοναδικοί στο είδος τους- σατίρισαν το επεισόδιο στο θέατρο Τζένη Καρέζη.

«Σάσα Σταμάτη, τι έκανε, πέσανε να το φάνε το κορίτσι. Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης επεμβαίνουν, τα βοθροκάναλα άλλαξαν τον ήχο καθώς η κοπέλα πήγε να ζητήσει αυτόγραφο από τον Ζαραλίκο και το κάνανε ολόκληρο θέμα, σιγά το πράγμα», είπε ο Αντώνης Κανάκης και έπαιξε το βίντεο της επίθεσης αλλά είχαν αλλάξει ήχο διακωμωδώντας το.

Λίγο αργότερα έπαιξαν βίντεο που έδειχνε τη Σάσα Σταμάτη να διακόπτει δελτία ειδήσεων και εκπομπές.

Στο μεταξύ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος καταδικάζει την εισβολή της Σάσας Σταμάτη στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο Θέατρο Καρέζη και «στέκεται απαρέγκλιτα απέναντι σε κάθε προσπάθεια λογοκρισίας και στοχοποίησης των συντελεστών της παράστασης». Στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Όχι στη φίμωση της τέχνης», η ΠΟΘΑ αναφέρει ότι η παρέμβαση δημοσιογράφου διαμαρτυρόμενη να σταματήσει την παράσταση. όταν «όπως φαίνεται στα σχετικά βίντεο θεατών που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο» αναφέρθηκε με σατιρικό τρόπο «το όνομα του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη δημοσιογραφικού ομίλου», «όλα δείχνουν ότι ήταν οργανωμένη εκ των προτέρων».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.