Η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές: Μεγάλη έκπληξη με τη Νίκη…

Τροχοπέδη στα σχέδιά της: Γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία θέλει να «συρρικνώσει» τη Νίκη 

Τα νέα δεδομένα

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες μετά τις εκλογές, και οι δονήσεις του πολιτικού σεισμού που προκλήθηκε από την εκλογική καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται, ειδικά μετά την παραίτηση του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα.

Το πρώην κυβερνών κόμμα έχει μπει σε μια διαλυτική περιδίνηση μετά τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης, που δε φαίνεται να μπορεί κάποιο φρένο σε αυτήν την κατάσταση αυτήν τη στιγμή, παρά τις πρόσφατες ανακοινώσεις για τη διεκδίκηση της ηγεσίας από την Έφη Αχτσιόγλου, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Νίκο Παππά και τον Στέφανο Τζουμάκα.

Η ΝΔ ανεβαίνει στο 41%, το ΠΑΣΟΚ κερδίζει μια μονάδα, το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση και η Πλεύση Ελευθερίας παραμένουν στα ίδια ποσοστά, ενώ οι Σπαρτιάτες και η Νίκη κερδίζουν από μια και δυο μονάδες αντίστοιχα στην πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση, με το κόμμα του κυρίου Νατσιού να εμφανίζεται ως ο μεγάλος κερδισμένος από την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού.

Μένει να δούμε αν θα παραμείνει ως έχει αυτή η κατάσταση από το φθινόπωρο, ή αν θα υπάρξουν εξελίξεις που θα ανακατέψουν ακόμη περισσότερο την τράπουλα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.