Υπόθεση «πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ»: Τον τελείωσε με το «καλημέρα» ο Πολάκης…

Πολάκης: «Έχω κάνει τρεις απόπειρες να κόψω το κάπνισμα»

Τον «κάρφωσε»

Ο Παύλος Πολάκης φαινομενικά προχώρησε σε μία… αθώα ανάρτηση, αλλά δεν δίστασε να πετάξει «καρφί».

Η ανάρτηση ουδόλως συνδεόταν με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αυτό, μόνο φαινομενικά…

Γιατί στην πραγματικότητα, ο βουλευτής Χανίων, ενθυμούμενος μια «δικαστική μάχη» που όπως υποστηρίζει έδωσε ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας για να φύγουν «οι εργολάβοι από 77 νοσοκομεία», δεν είχε παρά ένα «καρφί» για τον σύντροφό του.

Κι αυτό επειδή ο Παύλος Πολάκης, σε αντίθεση με τη συγκίνηση που εξέφρασε για τους αγώνες του, το πόσο μετράει «να αλλάζεις τη ζωή των σκληρά εργαζομένων προς το καλύτερο», στην πραγματικότητα κατέληγε με μπηχτή προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, στον οποίο καταλόγισε «θολούρες, δηθενιές και υποτιθέμενη “αστική αυτοπεποίθηση”».

Γιατί είναι «καρφί» στον Τσακαλώτο

Η ανάρτηση του κυρίου Πολάκη θα μπορούσε να ερμηνευθεί πολλαπλώς αν δεν περιείχε την αναφορά στην «αστική αυτοπεποίθηση».

Κι αυτό, επειδή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη διατύπωση, σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Φεβρουάριο του 2022.

«Με επηρέασε λιγότερο από άλλους. Δεν σημαίνει ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος, αλλά όταν έχεις πάει σε ένα σχολείο που ιδρύθηκε το 1500, σε ένα κολλέγιο της Οξφόρδης (Queens College Oxford) που ιδρύθηκε τo 1341, δεν έχεις ανασφάλεια. Έχεις μια αστική αυτοπεποίθηση», είχε πει.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.