
«Έσφαξε» τον Μηταράκη
Στο ζήτημα της έφιππης αστυνομίας αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπενθυμίζεται πως υπήρξε πρόταση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη, και απορρίφθηκε από τον πρωθυπουργό.
Ο πρωθυπουργός απέδειξε πως έχει χιούμορ και σχολίασε την πρόταση που δέχτηκε σφοδρή κριτική λέγοντας πως με τόση ζέστη θα χρειάζονταν καμήλες!
«Για την έφιππη αστυνομία, σκέφτηκα ότι με αυτή τη ζέστη ίσως πρέπει να ζητήσω καμήλες από τους φίλους μου στη Σαουδική Αραβία και τον Κόλπο» ανέφερε αρχικά αστειευόμενος ο κ. Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως «δεν χρειαζόμαστε… Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα αυτή, αλλά δεν χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή».
Ο ίδιος πρόσθεσε πως υπήρχε εδώ και καιρό στον προγραμματισμό του υπουργείου σαν σκέψη. «Έκρινα ότι στην παρούσα συγκυρία είναι κάτι, το οποίο δεν χρειαζόμαστε» σημείωσε παράλληλα.
Τελευταίες Ειδήσεις
- O θερμός χαιρετισμός Δένδια – Σαμαρά ενοχλεί το Μέγαρο Μαξίμου
- «Off the record»: «Όχι» στον Σαμαρά – Θέλει να χαράξει δική της πορεία η Καρυστιανού
- Εν όψει εκλογών: Τα σχέδια του Παύλου Ντε Γκρες


