
«Έσφαξε» τον Μηταράκη
Στο ζήτημα της έφιππης αστυνομίας αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπενθυμίζεται πως υπήρξε πρόταση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη, και απορρίφθηκε από τον πρωθυπουργό.
Ο πρωθυπουργός απέδειξε πως έχει χιούμορ και σχολίασε την πρόταση που δέχτηκε σφοδρή κριτική λέγοντας πως με τόση ζέστη θα χρειάζονταν καμήλες!
«Για την έφιππη αστυνομία, σκέφτηκα ότι με αυτή τη ζέστη ίσως πρέπει να ζητήσω καμήλες από τους φίλους μου στη Σαουδική Αραβία και τον Κόλπο» ανέφερε αρχικά αστειευόμενος ο κ. Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως «δεν χρειαζόμαστε… Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα αυτή, αλλά δεν χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή».
Ο ίδιος πρόσθεσε πως υπήρχε εδώ και καιρό στον προγραμματισμό του υπουργείου σαν σκέψη. «Έκρινα ότι στην παρούσα συγκυρία είναι κάτι, το οποίο δεν χρειαζόμαστε» σημείωσε παράλληλα.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Από το «Καφέ της Χαράς», ρεπόρτερ στο MEGA: Αγνώριστη η «Βάλια» στη νέα της δουλειά στην TV (Vid)
- «Έφυγε απ’ τον ΣΚΑΪ και τα χώνει στην κυβέρνηση»: Η απίθανη ατάκα της Σίας Κοσιώνη στην πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1
- Το στρατηγείο του Σαμαρά: Το ιστορικό κτίριο που θα στεγάσει τα γραφεία του κόμματος