«Στην σκιά του Τσίπρα»: Άσχημη εξέλιξη για την Αχτσιόγλου… (pic)

Το μυστικό της Αχτσιόγλου για να κρατάει την σιλουέτα της

Άρχισαν τα όργανα στην Κουμουνδούρου

Την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η Έφη Αχτσιόγλου, από το Ωδείο Αθηνών.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε στιγμές κρίσιμων αποφάσεων. Το αποτέλεσμα των εκλογών έφερε τις κρίσιμες αποφάσεις. Οφείλουμε να αποτιμήσουμε με ψυχραιμία τις αιτίες του αποτελέσματος, να εργαστούμε αποτελεσματικά» είπε η κα Αχτσιόγλου ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της, μετά την παραίτηση Τσίπρα.

Όμως η εμφάνιση της Έφης Αχτσιόγλου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ!

Τα φίλια πυρά για την υποψήφια, πλέον, αρχηγό ήρθαν από έναν λογαριασμό στο Twitter που στηρίζει με πάθος τα τελευταία χρόνια τον Αλέξη Τσίπρα.

«Πρώτη εμφάνιση της Εφης Αχτσιογλου για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της. Με πολυ τρακ. Ένα πολυ μέτριο δυσκοίλιο μανιφέστο που δείχνει προχειρότητα. Η σκιά του Τσιπρα, δυστυχως την πλάκωσε. Εύχομαι να έχει να πει πολυ διαφορετικα πράγματα και να απλώσει το λόγο της» έγραψε χαρακτηριστικά η Marka2!! στο Twitter.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε «βροχή» σχολίων, που οδήγησαν τον διαχειριστή να απολογηθεί.

«Οι πιο όμορφες και ενδιαφέρουσες επιθέσεις που δέχομαι για την άποψη ΜΟΥ για την πρώτη εμφάνιση της Εφης Αχτσιογλου ειναι από τους γαλαζαιους και την υπογα του Μαξίμου. Να εξηγούμαστε. Η Εφη ειναι ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με αναμφισβήτητες ικανότητες. Έχω κάνει παρα πολλα tweet», υποστήριξε.

«Στο ΠΑΣΟΚ πανηγυρίζουν»

Όμως δεν ήταν και η μοναδική κριτική που δέχτηκε η Έφη Αχτσιόγλου. Το Periodista, σάιτ που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Στη στήλη «Πυθία» έγραψε:

«Η εμφάνιση της Έφης Αχτσιόγλου κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν τραγική. Ήταν τραγική τόσο στο πεδίο της ουσίας, όσο και σε εκείνο της επικοινωνίας. Έδειξε τις προθέσεις της. Να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3%. Θέλει ένα κόμμα παρέας, της λεγόμενης χαζοχαρούμενης Αριστεράς. Επικοινωνιακά, γνώστες της αγοράς έλεγαν: “Μα καλά αναθέτει την επικοινωνία σε εκείνους τους αποτυχημένους που οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 17%”. Τηλεοπτικά η εμφάνισή της ήταν κάκιστη. Και τέλος: Στο ΠΑΣΟΚ ήδη πανηγυρίζουν. Στην Χαριλάου Τρικούπη έλεγαν: “Αν εκλεγεί η Αχτσιόγλου είμαστε σίγουρα αξιωματική αντιπολίτευσης στις επόμενες εκλογές».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.