Η Κίνα τρελαίνει ξανά κόσμο: Η πόλη της που δίνει 1570 δολάρια σε όποιον βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό υπό έναν όρο

Η Κίνα τρελαίνει ξανά κόσμο: Η πόλη της που δίνει 1570 δολάρια σε όποιον βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό υπό έναν όρο

Οι Κινέζοι... ξαναχτυπούν!

Κινεζική πόλη προσφέρει 1.570 δολάρια σε όποιον βρεθεί θετικός στον κορονοϊό – υπό την προϋπόθεση ότι θα εμφανιστεί ανεξάρτητα χωρίς να χρειαστεί να εντοπιστεί μέσω ιχνηλάτησης.

Αυτό το νέο σχέδιο της διοίκησης της πόλης θα επιβραβεύσει όσους προσέλθουν ενεργά να εξεταστούν για κορονοϊό όταν εμφανίσουν συμπτώματα, σύμφωνα με τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

«Συμβουλεύουμε τους κατοίκους να λαμβάνουν γνώση των ειδήσεων για το πού εμφανίζονται θετικά κρούσματα κορονοϊού. Εάν εμφανίζετε συμπτώματα όπως πυρετός, βήχας, πονόλαιμος, κόπωση, απώλεια όσφρησης ή γεύσης, μυϊκοί πόνοι ή διάρροια, μην προσπαθείτε να αυτοθεραπευθείτε. Φορέστε μάσκα και κατευθυνθείτε στην πλησιέστερη κλινική και ενημερώστε μας πού ταξιδέψατε και με ποιους ήρθατε σε επαφή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Λόγω της νέας επιδημιολογικής έξαρσης εκατομμύρια Κινέζοι ζουν και πάλι σε καθεστώς lockdown. Οι αρχές έχουν ζητήσει από τους κατοίκους του Πεκίνου να μην φεύγουν από την πρωτεύουσα, αν δεν είναι ανάγκη.

Στο μεταξύ ένας γνωστός ιολόγος επέκρινε την πολιτική της κινεζικής κυβέρνησης και αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα των κινεζικών εμβολίων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.