Πάει για την τεράστια έκπληξη ο Νίκος Παππάς…

Παππάς - Μπακογιάννης: Πόσοι ψηφοφόροι της ΝΔ επιλέγουν τον πρώτο σύμφωνα με δημοσκόπηση

Τα νεά δεδομένα

«Ο κ. Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια από εκεί και πέρα είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα αλληλεπίδραση στο παρελθόν και διάφορες κινήσεις του δεν με εξέφραζαν απόλυτα. Παρ’ όλα αυτά εκτιμώ ότι είδαν σε εμένα ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει λίγο καλύτερη αυτή την πόλη».

Αυτά ήταν τα λόγια του Νίκου Παππά πριν λίγο καιρό, του μπασκετμπολίστα που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ για να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας.

Πολλοί θεώρησαν πως ο αθλητής… έκλεισε ευγενικά την πόρτα στην Κουμουνδρούρου αλλά έκτοτε τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς δεν αποκλείεται να κατέβει υποψήφιος για δήμαρχος Αθηναίων.

Πάει για την έκπληξη

Στις δημοσκοπήσεις που είχαν γίνει μετά την διαρροή πως ο Νίκος Παππάς θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, φαινόταν πως είχε προβάδισμα 4% έναντι του Κώστα Μπακογιάννη.

Παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταποντίστηκε στις εκλογές, ο μπασκετμπολίστας δεν… χάνει έδαφος για τον Δήμο Αθηναίων και διατηρεί τη δυναμική του.

Και μπορεί ο Κώστας Μπακογιάννης να θεωρείται φαβορί για τη δημαρχία, αλλά σε περίπτωση που ο Νίκος Παππάς κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνει… μάχη αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο που θεωρείται υπερκομματικό.

Οπότε δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη και να εκλεγεί για πρώτη φορά ένας μπασκετμπολίστας δήμαρχος Αθηναίων!

 

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.