Μετά το «κλείδωμα» της υποψηφιότητας Τσακαλώτου: Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

SYRIZA

«Ψήνεται» η νέα ηγεσία της Κουμουνδούρου

Οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του κόμματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Στην «κούρσα» για την ηγεσία του κόμματος αναμένεται να μπει και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται την Παρασκευή να ανακοινώσει τις προθέσεις του για την επόμενη ημέρα στο κόμμα.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται πως η Έφη Αχτσιόγλου είναι από τα πρώτα ονόματα που ανακοινώνει και επίσημα την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα δεν θα λείπει και ο Νίκος Παππάς που αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα. Επίσης δεν έχει κλειδώσει το όνομα ενός ακόμα υποψηφίου για την προεδρία.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στις εσωκομματικές εκλογές αναμένεται να κατέβουν τέσσερα πρόσωπα για να διεκδικήσουν την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί φαίνεται πως η Έφη Αχτσιόγλου είναι το επικρατέστερο και αυτό διότι ο κ. Τσακαλώτος είναι στο «μάτι του κυκλώνα» για την κριτική που ασκούσε στον κ. Τσίπρα και ο κ. Παππάς έχει καταδίκη από το Ειδικό Δικαστήριο. Οπότε θεωρείται… σχεδόν βέβαιο πως η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει «άρωμα» γυναίκας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.