«Μήπως δεν πάω καλά;»: Η απάντηση του Μ. Τριανταφυλλόπουλου στην Ακρίτα για τη σχέση Βανδή-Μπισμπίκη

Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα: «Να βγουν να μιλήσουν όσοι ξέρουν για το Αρσάκειο» (vid)

Κόντρα από το πουθενά για τα «μάτια» του νέου ζευγαριού.

Στην κάμερα του Happy Day βρέθηκε και σχολίασε τη δήλωσή της για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, ρίχνοντας τα βέλη της στον τύπο που παραβιάζει τις προσωπικές ζωές του ζευγαριού.

«Τη Δέσποινα δεν την ξέρω αλλά την εκτιμώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί δύο μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν για το τι κάνουν. Κι εγώ έτσι τον γνώρισα τον άντρα μου, ήμασταν παντρεμένοι με άλλους, τον ερωτεύτηκα τρελά, με ερωτεύτηκε και ταυτίζομαι και τριάντα χρόνια είμαστε μαζί. Αφήστε τους ήσυχους, υπάρχει ένα όριο ευπρέπειας και πολιτισμού, που δεν πρέπει να το ξεπερνάμε παραβιάζοντας κλειδαρότρυπες», δήλωσε στον ALPHA η Έλένα Ακρίτα.

Σε αυτή τη δήλωσή της ήρθε άμεσα η πάντηση του δημοσιογράφου και εκδότη, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος επέλεξε το Instagram για να απευθυνθεί απευθείας στην Έλενα Ακρίτα γράφοντας την ακόλουθη λεζάντα σε μία φωτογραφία της:

«Ελένα Ακρίτα για τη σχέση Βανδή-Μπισμπίκη: «Κι εγώ τον άνδρα μου έτσι τον γνώρισα. Ήμουν παντρεμένη με έναν άλλον» Περίεργα πράγματα. Παντρεύτηκα τρεις φορές και ποτέ δε γνώρισα την επόμενη σύζυγό παντρεμένος με άλλη! Εάν πάλι συνέβαινε θα δυσκολευόμουν να το δημοσιοποιήσω σεβόμενος και τις δύο σχέσεις μου. Την νυν και την πρώην.Μήπως δεν πάω καλά; Είμαι καθυστερημένο;».

«Μήπως δεν πάω καλά;»: Η απάντηση του Μ. Τριανταφυλλόπουλου στην Ακρίτα για τη σχέση Βανδή-Μπισμπίκη

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.