«Βόμβα» Λάκη Λαζόπουλου για Τσίπρα… 

«Βόμβα» Λάκη Λαζόπουλου για Τσίπρα… 

Τι δήλωσε;

Ο Αλέξης Τσίπρας παραιτήθηκε από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά… ησυχία δεν βρίσκει αφού αρκετοί σχολιάζουν αυτή την απόφαση και ψηφοφόροι ευελπιστούν πως θα επιστρέψει στην πολιτική.

Για την παραίτηση Τσίπρα τοποθετήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, σχολιάζοντας πως ένα από τα λάθη του ήταν ο Παύλος Πολάκης και ακόμα ένα η απλή αναλογική. Επίσης σχολίασε πως λάθος ήταν και το γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας άφησε τον Γιώργο Κατρούγκαλο να παραιτηθεί… ευγενικά και δεν τον απομάκρυνε.

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα και στην ερώτηση αν ήταν σωστή η απόφαση να παραιτηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε πως «δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 3%. Προστέθηκε ένα κοινωνικό ρεύμα, άλλο ένα 30%. Αυτό ήταν ένα δεύτερο κόμμα και είναι πολύ περίεργο να ξεκινάει ένα 3% και να παίρνει άλλο ένα 30%. Αυτό το δεύτερο κόμμα σχεδόν το αγνόησε και επέστρεψε στη βάση του 3% για να κλαφτεί. Ανέλυε το 3% τις απόψεις του 30% που δεν γνώριζε. Οπότε επειδή δεν εκφράστηκε αυτό το κόμμα, πουθενά με κανέναν τρόπο, σιγά-σιγά πήγαν ο καθένας εκεί που ήθελε», είπε.

Η… βόμβα

Ο Λάκης Λαζόπουλος εκτίμησε ότι διάδοχος του Τσίπρα θα είναι η Αχτσιόγλου πετώντας… βόμβα: είναι σίγουρος πως ο Αλέξης Τσίπρας θα επιστρέψει στην πολιτική «με άλλο κόμμα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.