Δηλαδή τι περιμένατε να κάνει η Τσαπανίδου; 

Δηλαδή τι περιμένατε να κάνει η Τσαπανίδου; 

Οι σκέψεις και η τελική απόφαση

Αποχώρησε από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου. Η ίδια δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής αφού βρισκόταν στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας και το χαμηλό ποσοστό του κόμματος στις εκλογές είχε ως αποτέλεσμα να μπουν στη Βουλή τρεις.

Η Πόπη Τσαπανίδου αποφάσισε να παραιτηθεί μετά την ήττα στις εκλογές στις 25 Ιουνίου. Μάλιστα, φέρεται να είχε κάνει τις πρώτες της σκέψεις για παραίτηση από την πρώτη εκλογική μάχη του Μαΐου.

Σημειώνεται πως η θητεία της διήρκεσε για λίγο πάνω από έξι μήνες, καθώς ανέλαβε καθήκοντα στις 28 Δεκεμβρίου, αντικαθιστώντας τότε τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Πόπη Τσαπανίδου: Γιατί αποχώρησε

Η Πόπη Τσαπανίδου φαίνεται πως συνειδητοποίησε πως στο κόμμα την έβλεπαν με μισό μάτι, παρά την ομολογουμένως αξιοπρεπή της παρουσία στα τηλεοπτικά πάνελ. Και ενόψει εκλογής νέας ηγεσίας θεωρείται δεδομένο πως θα επιλέγει ένα νέο πρόσωπο για να αναλάβει αυτό τον ρόλο.

Σύμφωνα με το reader.gr, η κυρία Τσαπανίδου που όπως είχε εκμυστηρευτεί σε άνθρωπό μου απολάμβανε τη θέση αυτή και την εμπλοκή της στην πολιτική, αναμένεται να επιστρέψει εν ευθέτω χρόνω στη δημοσιογραφία και μάλιστα σε θέση σχολιάστριας. Μην περιμένετε εξελίξεις σύντομα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.