Κόντρα στις προβλέψεις: Το αποτέλεσμα – έκπληξη μυστικής δημοσκόπησης για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ

Το επικοινωνιακό τρίο του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Θα περίμενε κανείς ότι οι ψηφοφόροι προτιμούν ένα νέο πρόσωπο μετά τη μεγάλη ήττα

Η ΔΕΘ και οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Φθινοπώρου είναι το χρονικό όριο στο οποίο θα πρέπει να έχουν τρέξει οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του κόμματος.

Παρά τις διαφωνίες που υπήρξαν από στελέχη, οι τάσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξαν στον οδικό χάρτη για το επόμενο δίμηνο, με τον νέο πρόεδρο στη θέση του παραιτηθέντα Αλέξη Τσίπρα, να αναμένεται να αναδειχθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου, όταν και θα γίνουν οι εκλογές (διπλές σε περίπτωση πολλών υποψηφίων).

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί διαρκές συνέδριο ενώ το έκτακτο συνέδριο του κόμματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, μετά δηλαδή από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ποιον θέλουν οι ψηφοφόροι ως νέο πρόεδρο;

Και ενώ συνεχίζονται οι διεργασίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως δεν μπορούν να… χωνέψουν την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του instanews.gr, σην πρώτη μυστική δημοσκόπηση που έγινε, ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκαν να απαντήσουν στο ποιον θέλουν ως αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Τσίπρα.

Παρά την συντριπτική ήττα και το γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι δε θα είναι υποψήφιος, σχεδόν το 75% δηλώνει πως θέλει με κάποιον τρόπο να είναι ο Τσίπρας ξανά πρόεδρος. Στη δημοσκόπηση διαπιστώθηκε πως δεύτερη στις προτιμήσεις είναι η Έφη Αχτσιόγλου και ακολουθούν οι υπόλοιποι με… χαοτική διαφορά.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.