Πάρις Κασιδόκωστας: Η έπαυλη με την συγκλονιστική θέα που πουλά στο Μπέβερλι Χιλς για σχεδόν 15 εκατομμύρια (Pics)

Πάρις Κασιδόκωστας: Η έπαυλη με την συγκλονιστική θέα που πουλά στο Μπέβερλι Χιλς για σχεδόν 15 εκατομμύρια (Pics)

Eικόνες που εντυπωσιάζουν.

Μία εντυπωσιακή βίλα που δύσκολα μπορείς να συναντήσεις στα ελληνικά προάστια, πουλάει ο Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης στο Μπέβερλι Χιλς, σε ένα τρομακτικά μεγάλο ποσό ακόμα και για τα δεδομένα της αξίας της όταν την αγόρασε.

Ο Έλληνας κληρονόμος των δύο μεγάλων οικογενειών του πλούτου αγόρασε το 2006 την πολυτελή βίλα με τη συγκλονιστική θέα, έναντι του ποσού των 9,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Όπως αναφέρει η αμερικάνικη ιστοσελίδα πολυτελών ακινήτων Dirt, από την οποία προέρχονται και οι φωτογραφίες της βίλας, ο Πάρις Κασιδόκωστας ζητάει για την πώλησή της 14,5 εκατομμύρια δολάρια.

O Έλληνας παραγωγός δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να πουλήσει το πολυτελές τριώροφό του στο Μπέβερλι Χιλς. Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα είχε προσπαθήσει να βγάλει  προς πώληση τη βίλα του το 2008, στα 15 εκατ. δολάρια. Δύο χρόνια αργότερα έριξε τις απαιτήσεις του και ζητούσε 13,75 εκατ. δολάρια.

Λίγα χρόνια αργότερα ο Πάρις Κασιδόκωστας νοίκιασε το πολυτελές ακίνητο του στον θρύλο του αμερικάνικου hip-hop, Diddy. Μετά το 2015 όταν και τελείωσε η ενοικίασή του στον μεγιστάνα της ραπ, ο Έλληνας κληρονόμος επανέφερε την αγγελία πώλησης ζητώντας 10,95 εκατ. δολάρια, μία τιμή που αποσύρθηκε το 2019 μέχρι να ξαναεμφανιστεί το 2021 στην τιμή των 14,5 εκ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.