Και το κόμμα του πήρε 4,5%: Η ατάκα-ντροπή του Βελόπουλου για την ΝΔ από το βήμα της Βουλής

«Θέλετε τον Έλληνα φοβισμένο!»: To σχόλιο του Βελόπουλου για τις μάσκες που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων

Χωρίς περαιτέρω σχόλια...

Μετά τη διπλή εκλογική διαδικασία του Μαΐου και του Ιουνίου οι πολίτες εξέλεξαν εκ νέου στη θέση της κυβέρνησης την Νέα Δημοκρατία, δίνοντάς της το… εκκωφαντικό 40,5% με τον ΣΥΡΙΖΑ να φιγουράρει πολύ πιο κάτω στο 17,84%.

Λόγω (και) της απλής αναλογικής στη Βουλή μπήκανε για πρώτη φορά οι Σπαρτιάτες, η Πλεύση Ελευθερίας και η ΝΙΚΗ, ενώ κατάφεραν να πιάσουν το απαραίτητο 3% και οι γνώριμοι ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ και η Ελληνική Λύση.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος άγγιξε σχεδόν το 4,5% (4,45% για την ακρίβεια) και φρόντισε να ψέξει άμεσα τους δημοσκόπους που ισχυρίζονταν πως θα δώσει μάχη για να ξεπεράσει το όριο.

Το Σάββατο, ωστόσο, προέβη σε μια άκρως υποτιμητική δήλωση για μια τεράστια μερίδα των συμπολιτών μας, καθώς από το βήμα της Βουλής έστρεψε τα βέλη του προς την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για την κτηνοτροφία στη χώρα μας και τις ελλείψεις στα αμνοερίφια, είπε: «Τόσα είναι τα πρόβατα. Α, ναι, είχατε και 40% που σας ψήφισαν…», δείχνοντας από πολύ νωρίς τις προθέσεις του αναφορικά με το τι θα επακολουθήσει την επόμενη τετραετία από το κόμμα του.

Με τη «δύναμη» του 4,5%, άλλωστε, μπορεί να πει και να κάνει πολλά…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.