Την πάτησε ο Τζήμερος…

Η φωτό - πειστήριο της «επίθεσης» στον Τζήμερο!

«Έφαγε πόρτα»

Μετά και τις απαράδεκτες σεξιστικές δηλώσεις για την υπουργό Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, και τα σχόλια για τη βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζια Κεφαλά, ο πρώην επικεφαλής της «Εθνικής Δημιουργίας», την… πάτησε.

Ο Θάνος Τζήμερος, αποτελεί πλέον παρελθόν από το Twitter! Μπαίνοντας κανείς στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναγράφεται ότι ο λογαριασμός δεν είναι διαθέσιμος καθώς έχει παρέβει τις αρχές πολιτικής της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Οι απαράδεκτες δηλώσεις

Υπενθυμίζεται ότι οι χρήστες του μέσου «τα είχαν μαζί του», καθώς εκτός από τις καθημερινές προσβλητικές του αναρτήσεις, είχε προχωρήσει και σε μία σεξιστική ανάρτηση, που φέρεται να έκανε λόγο για «άγαμες και άτεκνες» γυναίκες. Ο ίδιος έσπευσε να ανασκευάσει τα όσα φέρεται να έγραψε, χωρίς όμως να αποκηρύσσει ευθέως την αρχική του τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα, με αναρτήσεις του ο Θάνος Τζήμερος φαίνεται πως τα βάζει τόσο με κόμματα που εισήλθαν στη Βουλή, όπως το ΚΚΕ και Πλεύση Ελευθερίας, όσο και με τη νέα υπουργό Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

Αναλυτικότερα, σε ανάρτηση στα social media την οποία φέρεται να διέγραψε μετά, ανέφερε μεταξύ άλλων για την κ. Ζαχαράκη: «Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.