Παραίτηση Λοβέρδου: Η Έλενα Ακρίτα αποκάλυψε με 8 λέξεις το νέο του προορισμό

Θύμισε τον «Ναυαγό»: Δείτε πώς εμφανίστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την καραντίνα (Pic)

Τον «έσφαξε»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ λίγο μετά τις εκλογές που τον άφησαν εκτός Βουλής. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι παραιτείται από κάθε όργανο του ΠΑΣΟΚ αλλά και από την ιδιότητα μέλος του κόμματος.

Η ανακοίνωσή του Ανδρέα Λοβέρδου:

«Από σήμερα παραιτούμαι από όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.

Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄ όλα είναι πεντακάθαρη».

Πού θα πάει;

Το επόμενο βήμα του Ανδρέα Λοβέρδου αποτελεί ερωτηματικό… Η Έλενα Ακρίτα αποφάσισε να τοποθετηθεί δημοσιεύοντας μία φωτογραφία και «καρφώνοντας» το πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ πως θα πάει στη ΝΔ.

«Αποχωρεί από την πολιτική, τον κέρδισε το τένις», γράφει η Έλενα Ακρίτα και δημοσιεύει μία φωτογραφία του Ανδρέα Λοβέρδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.