Αυτογκόλ μεγατόνων: Αν συνεχίσει έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ θα φτάσει στο 60%…

Το megaλο άνοιγμα (ομάδας) του ΣΥΡΙΖΑ!

Το μεγάλο λάθος

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία και την επόμενη μέρα στην Κουμουνδούρου, μίλησε ο Χρήστος Σπίρτζης.


«Η πολιτική γραμματεία πήρε κάποιες αποφάσεις να εισηγηθεί στην κεντρική επιτροπή, όπου εκεί θα παρθούν οι καταληκτικές αποφάσεις. Ο Αλέξης ήταν η συγκολλητική ουσία για όλους μας, χαρακτηριστικό που το “έχτισε” μόνος του, ανέφερε αρχικά στην εκπομπή του Mega Live News το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Σπίρτζης πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι τώρα οι υποψήφιοι πρόεδροι να απευθυνθούν και στην κοινωνία – κυρίως στην κοινωνία – και στους προοδευτικούς πολίτες και στους δημοκράτες πολίτες, αλλά και στα μέλη μας, με σκοπό να δώσουν μία φρεσκάδα στην πολιτική πρόταση που θα έχουν και ξεκάθαρες προτάσεις».

Το λάθος του ΣΥΡΙΖΑ που ενισχύει τον Μητσοτάκη

Ο Χρήστος Σπίρτζης ρωτήθηκε για τον λόγο που στον ΣΥΡΙΖΑ επέκριναν την οικονομική πολιτική της ΝΔ και σε εκείνο το σημείο άφησε αιχμές κατά της Έφης Αχτσιόγλου και του Ευκλείδη Τσακαλώτου: «Αυτό ήταν ένα κενό από το οικονομικό μας επιτελείο που δεν γνώριζε ότι πραγματικά η αγορά έχει πάρει μία μεγάλη ‘’ανάσα’’ από αυτά που έδινε η προηγούμενη κυβέρνηση».

Στο ερώτημα γιατί ο Αλέξης Τσίπρας απέχει από τη μάχη της διαδοχής, απάντησε: «Αν θέλετε την άποψή μου, κακώς δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας ότι θα μείνει εκτός της μάχης. Εγώ λέω να ήταν ο ίδιος υποψήφιος. O Αλέξης Τσίπρας έχει αφήσει πολλά στελέχη, έχει “θωρακίσει’” τον ΣΥΡΙΖΑ».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.