Κρίσιμες ώρες στον ΣΥΡΙΖΑ: Βγαίνει μπροστά ο Πολάκης

Παύλος Πολάκης

Τι ετοιμάζει;

Η ΔΕΘ και οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Φθινοπώρου είναι το χρονικό όριο στο οποίο θα πρέπει να έχουν τρέξει οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Παρά τις διαφωνίες που υπήρξαν από στελέχη, οι τάσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξαν στον οδικό χάρτη για το επόμενο δίμηνο, με τον νέο πρόεδρο στη θέση του παραιτηθέντα Αλέξη Τσίπρα, να αναμένεται να αναδειχθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου, όταν και θα γίνουν οι εκλογές (διπλές σε περίπτωση πολλών υποψηφίων).

Η συνεδρίαση της Κυριακής έφερε και πάλι στο προσκήνιο τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν μέσα στο κόμμα και οι οποίες εκφράστηκαν πιο έντονα τόσο από τον Χρήστο Σπίρτζη που προανήγγειλε και την παραίτησή του από την Πολιτική Γραμματεία, όσο και από τον Διονύση Τεμπονέρα που δημοσιοποίησε την ομιλία του στην οποία μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «”fast track” συνέδριο» αλλά και «ιδιοτελείς πολιτικές σκοπιμότητες».

Βγαίνει μπροστά ο Πολάκης

Έφη Αχτσιόγλου, Ρένα Δούρου, Αλέξης Χαρίτσης, Ευκλείδης Τσακαλώτος και κάποιος Νίκος Παππάς είναι κάποια από τα ονόματα που ακούγονται για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως υπάρχει και ένα όνομα – έκπληξη που ακούγεται και δεν είναι άλλο από του Παύλου Πολάκη που φαίνεται ότι αποφάσισε να βγει μπροστά στις δύσκολες στιγμές που περνά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ίδωμεν!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.