Στα άκρα – Από που ξεκίνησε η κόντρα Δήμητρας – Γιώργου

Στα άκρα - Από που ξεκίνησε η κόντρα Δήμητρας - Γιώργου

Μία κόντρα με συχνά επεισόδια.

«Το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσες και αγάπησες δεν υπάρχει πια» αναφέρει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, σε ανάρτησή της στο Facebook με αφορμή την ονομαστική εορτή του Ανδρέα Παπανδρέου.

Μάλιστα η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο αποκαλεί «μέγιστο εθνικό κίνδυνο». Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου έστρεψε τα πυρά κατά του Κινήματος Αλλαγής, του Κώστα Σημίτη και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Το ΠΑΣΟΚ πού ίδρυσες και αγάπησες δεν υπάρχει πια. Στην θέση του έχουν κατασκευάσει ένα πολιτικό μόρφωμα που ακόμη εκμεταλλεύεται το όνομα σου» αναφέρει ακόμη στην ανάρτησή της η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Πριν λίγες ημέρες, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, η σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του (σ.σ. Γιώργου Παπανδρέου), και τον κατηγόρησε ότι «διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: “να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στην Τουρκία”».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.