«Έκαναν αυτό που τους άρεσε»: Συγκλονιστική αποκάλυψη για τους επιβάτες του μοιραίου Titan

Η πραγματική ιστορία πίσω από την ανεύρεση του Τιτανικού (ΦΩΤΟ)

Οι τελευταίες στιγμές των πέντε νεκρών επιβατών

Με δραματικό τρόπο έληξε το θρίλερ με το τουριστικό υποβρύχιο Titan, το οποίο είχε προχωρήσει στην κατάβαση προς το ναυάγιο του Τιτανικού, χωρίς όμως να φτάσει ποτέ εκεί.

«Οι επιβάτες του μοιραίου υποβρυχίου Titan πιθανότατα πέρασαν τις τελευταίες τους στιγμές στο απόλυτο σκοτάδι και ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική», σύμφωνα με την Κριστίν, σύζυγο του Πακιστανού επιχειρηματία Σαχζάντα Νταγούντ.

Η Κριστίν αποκάλυψε στους New York Times πώς η εμμονή της οικογένειας με τα συντρίμμια του Τιτανικού τους οδήγησε στην απόφαση να κάνουν το μοιραίο ταξίδι.

Το ενδιαφέρον τους ξεκίνησε μετά την επίσκεψη σε μια έκθεση του Τιτανικού στη Σιγκαπούρη το 2012 και τροφοδοτήθηκε ακόμη περισσότερο από ένα ταξίδι στη Γροιλανδία το 2019, όπου τους κίνησε την περιέργεια η μετατροπή των παγετώνων σε παγόβουνα.

Όπως λέει, η οικογένεια έπεσε πάνω σε μια διαφήμιση της OceanGate που πρόσφερε ταξίδια στο ναυάγιο. Αρχικά η Κριστίν επρόκειτο να συνοδεύσει τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της στο ταξίδι αλλά τελικά τη θέση της πήρε ο 19χρονος γιος τους Σουλεϊμάν.

«Έκαναν αυτό που τους άρεσε»: Συγκλονιστική αποκάλυψη για τους επιβάτες του μοιραίου Titan

Παρά το υψηλό κόστος του ταξιδιού, η εμπειρία των επιβατών στο Polar Prince, το μητρικό πλοίο, που προηγήθηκε της αναχώρησης του υποβρυχίου κάθε άλλο παρά πολυτελής ήταν. Κοιμόντουσαν σε στενά δωμάτια με κουκέτες, έτρωγαν γεύματα σε μπουφέ και παρακολουθούσαν συνεχόμενες συναντήσεις από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Οι επιβάτες είχαν ενημερωθεί από την αρχή ότι τα φώτα του υποβρυχίου θα ήταν απενεργοποιημένα για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας, αλλά θα μπορούσαν να παρακολουθούν φωτεινά πλάσματα μέσα στη θάλασσα. Τους είχαν πει ακόμα, σύμφωνα με την Κριστίν, να έχουν μαζί τους music player με τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.