Κίνηση που δείχνει πολλά: Εκεί που τον είχαμε συνηθίσει ο Τσίπρας…

Ο κόσμος ζητούσε χορό και ο Τσίπρας δεν χάλασε χατήρι! (vid)

Πού έκατσε στην ορκωμοσία

Από τους τελευταίους που έφτασαν στη Βουλή για την ορκωμοσία των βουλευτών ήταν ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτή ήταν η πρώτη του δημόσια εμφάνιση την τελευταία εβδομάδα και τις ανακοινώσεις που έκανε αναφορικά με την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο τέως -πλέον- πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνθηκε στα έδρανα όπου πήρε τη θέση του δίπλα στους δύο θεσμικούς εκπροσώπους του κόμματος στη Βουλή, την Όλγα Γεροβασίλη που θα αναλάβει θέση Αντιπροέδρου της Βουλής αλλά και τον Σωκράτη Φάμελλο που το μεσημέρι αναμένεται να εκλεχθεί επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να κάτσει στα έδρανα που τον είχαμε συνηθίσει, στην πρώτη σειρά, μία κίνηση που έχει πολλές ερμηνείες…

Κίνηση που δείχνει πολλά: Εκεί που τον είχαμε συνηθίσει ο Τσίπρας…

Ο κ. Τσίπρας είχε εναγκαλισμούς με παλιούς και νέους βουλευτές του κόμματος, όπως η Έλενα Ακρίτα αλλά και η Ραλία Χρηστίδου, ενώ κουβέντιασε και με άλλα στελέχη. Ανάμεσα στις χειραψίες που αντάλλαξε ήταν κι αυτή με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη με τους δύο πολιτικούς να συζητούν χαμογελαστοί.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.