Η Ντόρα σε νέο ρόλο

Η Ντόρα σε νέο ρόλο

Η έμπειρη Ντόρα Μπακογιάννη έρχεται να βοηθήσει το Μαξίμου.

Νέο ρόλο αναλαμβάνει η Ντόρα Μπακογιάννη. Θα λειτουργήσει ως σύνδεσμος ανάμεσα σε Μαξίμου και βουλευτές της ΝΔ.

Σε στενή συνεργασία με τον γραμματέα της «γαλάζιας» Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γ. Μπούγα και τον διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή, Μ. Μπεκιάρη, θα συζητάει με τους βουλευτές και θα μεταφέρει ιδέες και προβληματισμούς στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με την εμπειρία της και τις καλές σχέσεις με τους βουλευτές θα βοηθήσει να απορροφηθούν πολλοί κραδασμοί.

Χθες το μεσημέρι έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Συνταγές με… ιστορία» της Μαρίκας Μητσοτάκη, που επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Μέσα στο βιβλίο αυτό, παρουσιάζονται οι παραδοσιακές συνταγές της Μαρίκας Μητσοτάκη που αποτελούσαν πάντα την αφορμή για να παραμείνει ενωμένη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι.

Στην παρουσίαση του βιβλίου βρέθηκαν ψυχαγωγικές εκπομπές και η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε γα το βιβλίο συνταγών της μητέρας της ενώ αναφέρθηκε και στις λύσεις που βρίσκονταν όταν όλοι κάθονταν στο τραπέζι.

Όταν την ρώτησαν ποια είναι η αγαπημένη της συνταγή από το βιβλίο η κυρία Μπακογιάννη είπε: «Όλες οι συνταγές για μένα είναι αυτές με τις οποίες μεγάλωσα. Όλοι αυτοί που είπαν ότι η μάνα μου είχε τη δυνατότητα να μαζεύει γύρω από το τραπέζι όλο τον κόσμο, ήμασταν τσακωμένοι, ήμασταν φουρτουνιασμένοι στην οικογένεια αλλά με ένα μαγικό τρόπο λυνόντουσαν τα θέματα. Και όταν έχει πολύ μεγάλη οικογένεια και εμείς είμαστε μεγάλη οικογένεια όλα αυτά έχουν τη σημασία τους».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.