Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Δυστυχώς τα νέα είναι πολύ άσχημα…

Μικρή Μαντλίν: Έτσι κλείνει η υπόθεση της εξαφάνισής της

Μαρτυρία «γροθιά στο στομάχι»

Διαρκείς και σχεδόν καθημερινές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν, η οποία και εξαφανίστηκε από τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας το 2007. Κι ενώ η οικογένεια ψάχνει μια ελπίδα για να πιαστεί οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι η υπόθεση έχει κλείσει. Το ανατριχιαστικό της ιστορίας είναι ότι ενώ έχουν κυκλώσει ως βασικό ύποπτο συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν έχουν τα στοιχεία για να απαγγείλουν κατηγορίες με αποτέλεσμα τα χέρια τους να είναι δεμένα. Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι η μικρή δεν βρίσκεται στη ζωή.

Βασικός ύποπτος και μαρτυρία- κλειδί

Βασικός κατηγορούμενος για την εξαφάνιση του παιδιού πριν 16 χρόνια είναι ο Κρίστιαν Μπρίνκερ και ένας φίλος του προχώρησε σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, ο φίλος του Μπρίνκερ είπε ότι κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχαν ο παιδόφιλος του είχε πει πως το κοριτσάκι «δεν ούρλιαξε»!

Ειδικότερα σύμφωνα με την εφημερίδα Bild ο Έλγκε Μπούσινγκ είπε σχετικά με την συνομιλία του με τον Μπρίνκερ: «Ήταν δύσκολο για μένα, ήξερα τι είχε κάνει και ότι ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος».

«Του είπα: “Από τότε που εξαφανίστηκε αυτό το κορίτσι υπάρχουν πάρα πολλοί αστυνομικοί τριγύρω και δεν το κάνω”. Αρχίσαμε να μιλάμε για τη Μαντλίν και είπα: “Δεν καταλαβαίνω πώς η μικρή εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ούτε ένα ίχνος”. Ο Κρίστιαν είχε πιει δύο ή τρεις μπύρες και σε απάντηση είπε: “Δεν ούρλιαξε”. Αμέσως κατάλαβα τι εννοούσε», είπε ο Μπούσινγκ.

Ο ίδιος επικοινώνησε με την Scotland Yard για να δώσει τις πληροφορίες αλλά ισχυρίζεται ότι τον αγνόησαν. Μάλιστα δηλώνει πως τηλεφώνησε και δεύτερη φορά, το 2017 αλλά και πάλι δεν έδωσαν σημασία.

«Κάλεσα τη Σκότλαντ Γιαρτν το 2008, στην ειδική τηλεφωνική γραμμή. Τους είπα ότι ξέρω κάποιον που έχει σχέση και τους έδωσα το όνομά του. Ζήτησαν τα στοιχεία μου αλλά δεν συνέβη τίποτα. Δεν μου τηλεφώνησαν ποτέ. Υπέθεσα πως κάποια στιγμή θα το έκαναν, αλλά δεν το έκαναν», είπε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.