Επιτέλους η… αλήθεια: Ο Κούλογλου είπε αυτό που όλοι πίστευαν για τον ΣΥΡΙΖΑ

Το megaλο άνοιγμα (ομάδας) του ΣΥΡΙΖΑ!

Πολλοί το σκέφτηκαν και κανείς δεν τόλμησε να το πει

«Θαρραλέα» χαρακτήρισε την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί ο Στέλιος Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως το περίμενε αλλά χαρακτήρισε την απόφαση Τσίπρα «πολιτικά σωστή» επισημαίνοντας πως «απελευθερώθηκε».

«Δεν έχει υπάρξει άλλος πρωθυπουργός στη μεταπολίτευση που έχει δεχτεί τόση επίθεση. Έκανε λάθη και του έχουν αποδοθεί και πράγματα που δεν έκανε. Πρέπει να εξηγήσει τι έγινε το 2015 με την κωλοτούμπα να πει πράγματα που μόνο ο ίδιος ξέρει» ανέφερε ο κ. Κούλογλου.

«Θα έπρεπε το 2019 μετά την ήττα να γίνει ουσιαστικός διάλογος για το τι έγινε. Γιατί δημιουργήθηκε το διαβόητο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο. Στο συνέδριο που είχε γίνει δεν συζητήθηκαν αυτά. Είχε γίνει ένα άγονος διάλογος που δεν ενδιέφερε κανέναν για το πώς θα γίνεται η εκλογή του προέδρου» είπε ο ευρωβουλευτής.

Μετά την παραίτηση Τσίπρα, «σε πολιτικό επίπεδο απελευθερώνονται δυνάμεις. Ένα νέο πρόσωπο απέναντι στον Μητσοτάκη μπορεί να σταθεί καλύτερα και να ξεκινήσει σημαντικές συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ. Τσίπρας και Ανδρουλάκης δεν είχαν καλή χημεία».

Ο Στέλιος Κούλογλου είπε πως στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν «πολλά λάθη» και «ήταν κακή». Σχολίασε μάλιστα πως «ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει σχεδόν τα πάντα στον Αλέξη Τσίπρα».

Η αλήθεια

Στο κόμμα «πήγαινες μία δημοσκόπηση η οποία δεν ήταν καλή για τον ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση ήταν “δεν μπορώ να δείξω αυτή τη δημοσκόπηση στον πρόεδρο”», αποκάλυψε ο κ. Κούλογλου και επεσήμανε πως ο κ. Τσίπρας «διάβαζε κάθε μέρα τις δημοσκοπήσεις».

«Υπήρχε ένα κλίμα όπου δημιουργούνταν μία κατάσταση που δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Ο Τσίπρας δεν είχε ακριβώς πληροφορίες για το τι πραγματικά…» είπε ο κ. Κούλογλου.

Σε ερώτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου αν έκρυβαν την πραγματική εικόνα από τον Αλέξη Τσίπρα απάντησε «ναι».

Ουσιαστικά ο Στέλιος Κούλογλου αποκάλυψε πως στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε πρόβλημα με τον κύκλο του Αλέξη Τσίπρα που για κάποιο λόγο δεν έλεγε όλη την αλήθεια, προκειμένου να χαραχτεί και η ανάλογη στρατηγική.

Τα προβλήματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με τις… μηχανορραφίες αλλά και την έλλειψη ενιαίας γραμμής επηρέασαν την εικόνα του προς τους πολίτες με αποτέλεσμα το ποσοστό να «βουλιάξει» λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.