Άρχισαν τα όργανα στους Σπαρτιάτες – Ποιος κινδυνεύει να χάσει την έδρα του 

Άρχισαν τα όργανα στους Σπαρτιάτες - Ποιος κινδυνεύει να χάσει την έδρα του 

Μένει εκτός ένας εκλεγμένος; 

Αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων στο Ηράκλειο της Κρήτης υπέβαλε, μέσω της δικηγόρου του, ο Γρηγόρης Πασπάτης, υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με το cretalive, η αίτησή του αφορά στις ψήφους του κόμματος «Σπαρτιάτες».

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να έχουμε ανακατανομή των εδρών και τελικά βουλευτής να εκλεγεί ο κ. Πασπάτης από τη Νέα Δημοκρατία και το Ηράκλειο να μην έχει βουλευτή από το ακροδεξιό κόμμα καθώς πρόκειται για μία διαφορά… οκτώ ψήφων, μία απόσταση που εύκολα μπορεί να ανατραπεί.

Σημειώνεται πως στον συγκεκριμένο νομό, την έδρα για τους Σπαρτιάτες κατέχει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης, γνωστός από τον τίτλο του «Μίστερ Κρήτη» που είχε κατακτήσει σε διαγωνισμό το 1985, ενώ αντίστοιχη κίνηση για επανακαταμέτρηση έχει γίνει στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, από την υποψήφια βουλευτή Εύβοιας των «Σπαρτιατών», Δέσποινα Γιακομίδου.

Άρχισαν τα όργανα στους Σπαρτιάτες - Ποιος κινδυνεύει να χάσει την έδρα του 

Κατά τις ίδιες πηγές, αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων όλων των κομμάτων, πλην του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σωκράτης Βαρδάκης.

Η διαδικασία στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου θα αρχίσει την ερχόμενη βδομάδα, παρουσία προέδρου Πρωτοδικών. Θα έχουν συγκροτηθεί 20 συνεργεία και θα γίνει παρόντων των ενδιαφερομένων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.