Έρχεται η διπλή μάσκα σε εσωτερικούς χώρους;

Έρχεται η διπλή μάσκα σε εσωτερικούς χώρους;

Νέα πρόταση στο τραπέζι των ειδικών.

Η χρήση διπλής μάσκας σε εσωτερικούς χώρους είναι ένα μέτρο που μπορεί να περιορίσει τη διασπορά του κορωνοϊού, η οποία θα είναι μεγαλύτερη την περίοδο των Χριστουγέννων, σύμφωνα με την Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στο MEGA, η κ. Παγώνη αναφέρθηκε και στο έγγραφο που απέστειλε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα στους Διοικητές των υγειονομικών Περιφερειών και με το οποίο ζητά να μειωθούν, όπου είναι εφικτό, τα τακτικά χειρουργεία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν από την πίεση στο ΕΣΥ λόγω της πανδημίας. «Δεν υπάρχει καμία κόντρα με το υπουργείο, απλώς εμείς λέμε πρέπει να γίνουν έχουμε δίκιο, απλώς δεν έγινε η διαχείριση της ιστορίας σωστά», είπε η κ. παγώνη, σημειώνοντας πως «εμείς που είμαστε στα νοσοκομεία και διαχειριζόμαστε την κατάσταση θα διαχειριστούμε και αυτή. Το κάθε νοσοκομείο θα προσπαθήσει σε συνεργασία με τη διοίκηση να βολέψει την κατάσταση για να εξυπηρετηθούν».

Παράλληλα, ανέφερε πως έχει έρθει σε επαφή με αντιεμβολιαστές και μετέφερε τις απόψεις τους.

Υποστηρίζουν ότι ο τρόπος που διαχειριστήκαμε τα πράγματα δεν ήταν σωστός, το να βγαίνουμε συνεχώς στα μέσα ενημέρωσης, μιας και αυτή είναι η άποψη τους. «Ίσως έπρεπε να αφήσουμε τον κόσμο πιο ελεύθερο. Είναι ένα σκεπτικό που πρέπει να μας προβληματίσει», σημείωσε η κ. Παγώνη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.