«Με γλένταγαν την ανολοκλήρωτη»: Οι ατάκες του Ζαχαράτου που η Τσαπανίδου θεώρησε χυδαίες και σεξιστικές

«Με γλένταγαν την ανολοκλήρωτη»: Οι ατάκες του Ζαχαράτου που η Τσαπανίδου θεώρησε χυδαίες και σεξιστικές

Εκνευρισμός στο στούντιο

Tην έντονη αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου προκάλεσε το «σκετς» του Τάκη Ζαχαράτου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις εκλογές. Ο υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για σεξιστικές εκφράσεις, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να της λέει πως είναι υπερβολική.

«Μου στείλανε για το περίφημο βίντεο με τον κωμικό, με το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε φράσεις που δεν είναι χιούμορ, δεν είναι σάτιρα, αλλά είναι βαριά σεξιστικό», είπε η Πόπη Τσαπανίδου αφού κοίταξε το μήνυμα που έλαβε στο κινητό της τηλέφωνο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε: «Είστε υπερβολική. Έχω δεχθεί και εγώ τέτοιου είδους σάτιρα, άπειρες φορές».

Η Πόπη Τσαπανίδου πήρε ξανά τον λόγο και σημείωσε:«Όταν μου είπατε ότι υπήρξε χιουμοριστικό βίντεο γέλασα, αλλά μου μεταφέρονται εκφράσεις που δεν συνιστούν σάτιρα, αλλά είναι σεξιστικές εκφράσεις. Αν ισχύουν αυτά που μου λένε».

«Εγώ έχω υποστεί πολύ χειρότερα», είπε ξανά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Τα λόγια του Τάκη Ζαχαράτου και οι σεξιστικές εκφράσεις

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 προκειμένου να κάνει σατιρικές παρεμβάσεις για τα πολιτικά πρόσωπα. Ωστόσο, στην περίπτωση της Πόπης Τσαπανίδου ακούστηκαν στον «αέρα» σεξιστικές εκφράσεις.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τα λόγια του Τάκη Ζαχαράτου, ο οποίος μεταμφιέστηκε σε Πόπη Τσαπανίδου: «Πρώτα από όλα δεν δέχομαι αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα το ερευνήσω μέχρι τέλους. Δεν μπορεί σε όλα τα social media να είμαστε πρώτοι και στις κάλπες δεύτεροι.

Έχετε αναρωτηθεί, κύριε Χατζηνικολάου, ότι αν δεν ήμουν εγώ η Σαλονικιά καλλονή με την μπούκλα να κρατάω την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ με τις τόσες συνιστώσες και να έχω από την μια τον Πολάκη να ρίχνει βόμβες, τον Κατρούγκαλο από την άλλη να βάζει αυτογκόλ και τον Τσίπρα να κοιμάται με τα μάτια ανοιχτά στα έδρανα της βουλής και να βαριέται και να κυβερνήσει και να κάνει αντιπολίτευση.

Να έχω και την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μου στέλνει ειρωνικές καρδούλες από απέναντι και να μου κλείνει το μάτι με ύφος “δεν ήξερες μωρή, δεν ρώταγες;”. Αν δεν ήμουν εγώ να κρατά γερά το κατάρτι του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε γκρεμοτσακιστεί στον βράχο καβομαλιά και θα είχε διαλυθεί η Αριστερά.

Και αντί να εκτιμήσετε, ειδικά εσείς, ότι έφερα το αποσμητικό και την ομορφιά στον ΣΥΡΙΖΑ, που είχε κατασκιάξει τον ανδρικό πληθυσμό και η Σία Αναγνωστοπούλου με το μαλλί μέδουσα και η Τασία Χριστοδουλοπούλου με τις ελιές Καλαμών διάσπαρτες σε όλη την μούρη και η Βασιλική Κατριβάνου, που για αυτήν… ουδέν σχόλιον.

Και αντί να με θαυμάσετε, κύριε Χατζηνικολάου, που είμαι αριστερή με λουκ καραδεξιάς, μου την πέσατε και με πετροβολήσατε κατά ριπάς και κατ’ εξακολούθηση σαν την Σκύλα και τη Χάρυβδη…

Να με αφήσετε να ολοκληρώσω. Είναι πολύ σημαντικό να τελειώνουμε και να ολοκληρώνουμε. Έχετε μανία να μην με αφήνετε να τελειώνω ποτέ, να με βλέπετε να αγκομαχώ και έχω ντοκουμέντα.

Την τελευταία φορά η Ζαχαράκη τελείωνε απανωτά μέσα στα μούτρα μας και τον Πετρόπουλο να ολοκληρώνει κοιτώντας λάγνα στα μάτια και με γλένταγαν την ανολοκλήρωτη…

Θα βρίσκαμε ένα κοινό σημείο… στήσης, στίξης θέλω να πω, αμοιβαίας και κοινή εκτόνωσης. Δεν εκτίμησαν ούτε τη μπούκλα, ούτε το στάιλ μου σαν να ανοίγω πρόγραμμα στον Ρέμο».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.