Η γκάφα της χρονιάς από τον Μένιο Φουρθιώτη…

Η γκάφα της χρονιάς από τον Μένιο Φουρθιώτη…

Ο εκδότης των "αποκαλύπτικών" έκανε πάλι το μιντιακό του θαύμα.

Μία υποτιθέμενη συνέντευξη της συζύγου του Πρωθυπουργού δημοσίευσε την περασμένη Κυριακή η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» που εκδίδεται από τον πρόσφατα αποφυλακισμένο Μένιο Φουρθιώτη.

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες και η συνέντευξη αυτή χαρακτηρίστηκε «μαϊμού».
Με ανάρτησή της στο Twitter, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη διαψεύδει τη δήθεν συνέντευξη που έχει δώσει στον Μένιο Φουρθιώτη για την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά».

Η υποτιθέμενη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο φύλλο της περασμένης Κυριακής, υπήρχε και στο πρωτοσέλιδο, με τίτλο «Μαρέβα Μητσοτάκη: Αυτή είναι η δική μου Ελλάδα».

«Μιλώντας μας, δεν διστάζει να αποκαλύψει την αγάπη της για τον καφέ, τη σοκολάτα Παυλίδης, την ύπαιθρο και το… τάβλι!» έγραφε μεταξύ άλλων στην εισαγωγή του ο παρουσιαστής που πρόσφατα αποφυλακίστηκε.

Δείτε την ανάρτηση της κυρίας Μητσοτάκη:

Η γκάφα της χρονιάς από τον Μένιο Φουρθιώτη…

Μετά την ανάρτηση της συζύγου του Πρωθυπουργού ο Μένιος Φουρθιώτης προχώρησε δική του ανάρτηση, όπου κάνει λόγο για «ανθρωποφαγία», παρουσιάζει με εξαιρετικά λόγια τη σύζυγο του Πρωθυπουργού και στο τέλος γράφει ότι «ο δαίμων του τυπογραφείου χτύπησε και δεν αναφέρθηκε η πηγή στην οποία έδωσε συνέντευξη η κυρία Μαρεβα Μητσοτάκη!».

Η γκάφα της χρονιάς από τον Μένιο Φουρθιώτη…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.