Ώρα ευθύνης: Η απόφαση Τσίπρα αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει κάτω από 20%

Το πάει μέχρι τέλους ο Αλέξης Τσίπρας…

Καταιγιστικές εξελίξεις

Παρών στον ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα των εκλογών ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν απέφυγε να κρύψει τα «σχέδιά» του για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τις τελευταίες ημέρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση.

Άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι παρών στη διαδικασία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν θα παραιτηθεί. Ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να απομακρυνθεί από την προεδρία.

«Δεν θα προδικάσω την επόμενη ημέρα. Προσδοκώ μέχρι να κλείσει η κάλπη με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Για εμάς οποιαδήποτε προοπτική ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ για να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη είναι ο στόχος μας. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στις επάλξεις» τόνισε.


«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με συλλογικές διαδικασίες και έχω ξεκαθαρίσει πως δεν θα φυγομαχήσω. Επέλεξα να δώσω τη μάχη. Πέφτεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς. Θα είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη ημέρα για να καταθέσω τις προτάσεις μου. Το τι αλλαγές θα γίνουν την επόμενη ημέρα θα το κρίνουμε συλλογικά. Διαβεβαιώνω πως είμαι ένα πολιτικό ον που δίνω μάχες. Το 2015 έλεγαν πως θα φύγω με ελικόπτερο και όχι μόνο δεν έφυγα, έδωσα τη μάχη, βγάλαμε τη χώρα από τα Μνημόνια. Είμαι εδώ», ανέφερε.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.