Κως: Ο δολοφόνος της Αναστάζια εξαφάνισε το σημαντικότερο στοιχείο – Τι ψάχνουν οι Αρχές 

Κως: Ο δολοφόνος της Αναστάζια εξαφάνισε το σημαντικότερο στοιχείο - Τι ψάχνουν οι Αρχές 

Νέα δεδομένα στην υπόθεση...

Περίπου τρεις ώρες παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας ο 32χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή της Αναστάζια και είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

Ο ίδιος άλλαξε την κατάθεσή του και υποστήριξε πως δεν είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη ενώ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ενώ ο 32χρονος μοιάζει «σκληρός» ενώπιον των Αρχών, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχε διαγράψει τα πάντα από το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον ALPHA, όταν οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν διαπίστωσαν πως είχε σβήσει μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο και κλήσεις.

Το σημαντικότερο στοιχείο

Την ίδια στιγμή, τα προσωπικά αντικείμενα της 27χρονης μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί παρά μόνο το ασημί σακίδιο που κρατούσε το μοιραίο βράδυ αφού το είχε θάψει ο δολοφόνος στις Αλυκές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το σορτσάκι της, το εσώρουχό της και τα πέδιλά της. Στο εσώρουχο της Αναστάζια θα φανεί αν υπάρχει γενετικό υλικό του δράστη αφού θεωρείται πως η άτυχη κοπέλα βιάστηκε. Οπότε από αυτό οι αστυνομικοί θα καταφέρουν να «δέσουν» την υπόθεση.


 

 

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.