«Πόρτα» από το ΠΑΣΟΚ: Εκτός υποψήφιος στις εκλογές λόγω της δουλειάς του 

Ο οικονομικός λόγος που το ΚΙΝΑΛ δεν μπορεί να ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ

Τι συνέβη;

Την ακύρωση υποψηφιότητας που είχε τοποθετηθεί στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου στην Α’ Πειραιώς, αποφάσισε το ΠΑΣΟΚ.

Ο λόγος για τον δικηγόρο Γιάννη Γλύκα ο οποίος είναι εκτός με απόφαση της Χαριλάου Τρικούπη εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη.

Όπως είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της η σύζυγος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, ο κ. Γλύκας είχε υπερασπιστεί ως δικηγόρος τους φερόμενους δολοφόνους του Σήφη Βαλυράκη. Την ίδια στιγμή είχε επιτεθεί κατά του πρόεδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, για την τοποθέτησή του στο ψηφοδέλτιο.

«Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ήρθε σε γνώση μας το ζήτημα της νομικής σχέσης του δικηγόρου Γιάννη Γλύκα στην υπόθεση του αείμνηστου Σήφη Βαλυράκη. Σημειώνουμε ότι τα ψηφοδέλτια κατατέθηκαν στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 και η Επιτροπή Ψηφοδελτίων δεν είχε πρότερη γνώση της εν λόγω νομικής εμπλοκής, που όπως ο κ. Γλύκας δήλωσε δημόσια έληξε πριν έναν χρόνο και ήταν σύντομη.

Άμεσα η Επιτροπή Ψηφοδελτίων όρισε για σήμερα Δευτέρα συνεδρίαση της και αποφάσισε ότι η υποψηφιότητα του κ. Γλύκα θεωρείται μη ισχύουσα. Ο Σήφης Βαλυράκης υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με σπουδαία πολιτική παρακαταθήκη, την οποία τιμούμε απεριόριστα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.