Μυστήριο με την Αναστάζια: «Είχε προφίλ σε πολωνικό site για συνοδούς»

Μυστήριο με την Αναστάζια: «Είχε προφίλ σε πολωνικό site για συνοδούς»

Το προφίλ που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών

Η κατάληξη των ερευνών για την 27χρονη Αναστάζια ήταν τραγική καθώς το πτώμα που εντοπίστηκε -και πιθανότατα είχε μεταφερθεί από άλλο σημείο- αποδίδεται στην κοπέλα από την Πολωνία που αναζητούνταν τα τελευταία 24ωρα στην Κω.

Παρότι τα πολωνικά Μέσα αναφέρουν πως ακόμη δεν έχει αναγνωριστεί επίσημα η Αναστάζια Ρουμπίνσκα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, ενώ και ο αδερφός της με μία ανάρτησή του στα social media επιβεβαίωσε πως η κοπέλα είναι νεκρή.

Την ίδια στιγμή ο Πολωνός γενικός Εισαγγελέας, Ζμπίγκνιεβ Ζιόμπρο, διέταξε την έναρξη έρευνας για την υπόθεση της 27χρονης.

«Σε σχέση με τη δολοφονία μιας 27χρονης Πολωνής στην Ελλάδα, διέταξα την έναρξη έρευνας. Οι εισαγγελείς θα απευθυνθούν άμεσα στους Έλληνες ανακριτές για τη διαβίβαση αποδεικτικών στοιχείων», έγραψε ο Εισαγγελέας τη Δευτέρα στο Twitter.

Το κινητό της Αναστάζια εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με τη συνδρομή και ειδικού από το ηλεκτρονικο έγκλημα, ώστε να διαπιστωθεί αν το προφίλ ήταν πράγματι δικό της, οι επαφές, αλλά και η ανταλλαγή μηνυμάτων, εντός της ελληνικής επικράτειας.

Μπαλάσκας: Είχε προφίλ σε ιστοσελίδα συνοδών

Ταυτόχρονα, σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο ερώτημα γιατί εξετάζεται από τις αρχές ο σύντροφος της 27χρονης Πολωνής, που βρέθηκε δολοφονημένη έξι μέρες μετά την εξαφάνισή της στην Κω, ανέφερε πως, κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε ένα προφίλ, που φέρεται να ανήκει στην άτυχη Αναστάζια, σε πολωνικό site συνοδών.


 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.