Το στοιχείο την επόμενη της εξαφάνισης «μίλησε»: Τι «έκαψε» τον 32χρονο για την Αναστάζια

Κως: Νεκρή εντοπίστηκε η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία - Σοκαριστικά ευρήματα (Vid)

Τι είπε ο συγκάτοικος του 32χρονου

Μετά τον τραγικό επίλογο που δόθηκε στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής (18/06) κοντά στο Μαρμάρι, οι αρχές ερευνούν το πότε και το πώς μεταφέρθηκε το πτώμα της νεαρής ξενοδοχοϋπαλλήλου από την Πολωνία στο συγκεκριμένο σημείο.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η συγκεκριμένη περιοχή «χτενίστηκε» από την αστυνομία και τους εθελοντές και μάλιστα με τη χρήση drone. Επί τέσσερις ημέρες κανείς δεν είχε βρει κάτι. Όμως, αργά το απόγευμα της Κυριακής (18/06), δύο εθελόντριες της Πυροσβεστικής πέρασαν ξανά από το σημείο και τελικά εντόπισαν τη σορό της Αναστάζια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ερευνάται το ενδεχόμενο κάποιος ή κάποιοι να μετέφεραν το πτώμα αργότερα στο σημείο, καθώς οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι που συμμετείχαν στις έρευνες δεν βρήκαν κάτι τις προηγούμενες ημέρες.


Τι «καίει» τον 32χρονο

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 32χρονος άνδρας από το Μπανγκλαντές ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή. Όμως υπάρχει ένα στοιχείο που τον «καίει».

Σύμφωνα με την κατάθεση του συγκατοίκου του, την επόμενη της εξαφάνισης της Αναστάζια είδε τον 32χρονο ενώ τα ρούχα του ήταν γεμάτα άχυρα. Υπενθυμίζεται πως η σορός της Αναστάζια βρέθηκε καλυμμένη με άχυρα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.