6 μέρες πριν τις εκλογές: «Τρελό» αποτέλεσμα δείχνει η τελευταία κρυφή δημοσκόπηση

6 μέρες πριν τις εκλογές: «Τρελό» αποτέλεσμα δείχνει η τελευταία κρυφή δημοσκόπηση

Το δεδομένο που δεν είχαμε δει...

Τις τελευταίες πινελιές στα Προεδρικά Διατάγματα που περιλαμβάνουν την αναδιοργάνωση των Υπουργείων μέσω συγχωνεύσεων, διασπάσεων, μετακίνησης αρμοδιοτήτων και δημιουργίας νέων αυτόνομων χαρτοφυλακίων, βάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο αυτό να είναι έτοιμο προς υπογραφή ταυτόχρονα με την ορκωμοσία ου νέου κυβερνητικού σχήματος της ΝΔ.

Παράλληλα, αν και αποφεύγει να ανοίξει τα χαρτιά του ως προς τα πρόσωπα που έχει στο μυαλό του για κάθε Υπουργείο, οι μπλε φάκελοι με τις προς υλοποίηση στρατηγικές προτεραιότητες στη βάση του προγράμματος της ΝΔ για την περίοδο 2023-2027, τους οποίους θα παραλάβουν οι νέοι υπουργοί στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο, έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Θεωρείται βέβαιο πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να καλύψει τη μεγάλη διαφορά και να βγει πρώτο κόμμα και ήδη στη ΝΔ όπως προαναφέρθηκε γίνονται προπαρασκευαστικές ενέργειες για την επόμενη ημέρα.

Οι δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δείχνουν πως η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στο 20% και δεν καλύπτεται…

Η κρυφή δημοσκόπηση

Στο μέτωπο των κρυφών δημοσκοπήσεων τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στην τελευταία που διενεργήθηκε η διαφορά όχι μόνο παραμένει στο 20% αλλά διευρύνεται και έχει φτάσει στο 25%! Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει 43% και ο ΣΥΡΙΖΑ 18%.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.