Κάνει την έκπληξη: Η μεγάλη επιστροφή του αλλαγμένου Νότη Σφακιανάκη…

Κάνει την έκπληξη: Η μεγάλη επιστροφή του αλλαγμένου Νότη Σφακιανάκη…

Αποκάλυψη για τον τραγουδιστή!

Τα τελευταία χρόνια ο Νότης Σφακιανάκης έχει τραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και το τελευταίο διάστημα η φημολογία για το που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής έχει φουντώσει. Παράλληλα, έχουν ακουστεί πολλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο ανιψιός του Κωνσταντίνος Σφακιανάκης, σχολίασε όλες τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και αφορούν τον Νότη Σφακιανάκη, κάνοντας λόγο για «ανακρίβειες» και «ανυπόστατα στοιχεία».

Τι συμβαίνει με τον Νότη Σφακιανάκη;

Ο Νίκος Συρίγος αποκάλυψε στο MEGA πως ο τραγουδιστής «είναι βαθιά πληγωμένος από πάρα πολύ δικό του άνθρωπο. Όχι συγγενικό του πρόσωπο. Από στενό του συνεργάτη, ο οποίος κάνει ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί αλλά, ξέρει πολύ καλά γιατί είναι αυτός που του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά».

Η επιστροφή

Ο ίδιος διέψευσε τον ανιψιό του Νότη Σφακιανάκη που είπε πως δεν σχεδιάζει να επιστρέψει κάνοντας αποκαλύψεις!

«Επειδή υπήρξε και μια δήλωση χθες από τον ανιψιό του που λειτουργεί και ως μετρ, ότι δε θα τραγουδήσει και δε θα επιστρέψει, εμένα οι δικές μου πηγές, μου είπαν ότι ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζει δίσκο και θα επιστρέψει τον Χειμώνα, θα δεχτεί μια από τις προτάσεις που του έχουν κάνει» ανέφερε ο Νίκος Συρίγος.

«Μη βγαίνετε κάποιοι και λέτε ότι δε ξέρετε τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει στον Νότη, πάρα πολύ καλά και καλό είναι να μη μιλήσετε, να τον αφήσετε να ξεθυμάνει γιατί αυτό που το κάνατε είναι αισχρό και χυδαίο» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.