Αυτοί είναι οι δημοσιογραφοι του debate

Αυτοί είναι οι δημοσιογραφοι του debate

Κλειδώνουν οι λεπτομέρειες.

Την πρόταση της ΕΡΤ υιοθέτησαν τελικά οι εκπρόσωποι των πέντε υποψηφίων για την προεδρία στο Κίνημα Αλλαγής, όσον αφορά στους δημοσιογράφους που θα λάβουν μέρος στο debate, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΡΤ, με σκοπό να υπάρξει εκπροσώπηση από όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα (τηλεόραση, έντυπα και ραδιόφωνο), είχε προτείνει τη συμμετοχή τριών δημοσιογράφων και πιο συγκεκριμένα των Τάσου Παππά από την «Εφημερίδα των Συντακτών», Παύλου Τσίμα από τον Ρ/Σ ΣΚΑΪ και Γιώργου Κουβαρά από τον τηλεοπτικό σταθμό Action24. Σε νέα τηλεδιάσκεψη, τα επιτελεία των πέντε υποψηφίων αποδέχτηκαν από κοινού το πλαίσιο και έτσι μπήκε τέλος στο διαδικαστικό θρίλερ των προηγούμενων ημερών.

Τον συντονισμό θα έχει η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι στην τηλεμαχία στις 29 Νοεμβρίου (που θα γίνει στις 10 το βράδυ στην ΕΡΤ) θα λάβουν μέρος οι πέντε από τους έξι υποψήφιους (δηλαδή οι Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Παύλος Χρηστίδης και Χάρης Καστανίδης), ενώ δεν θα συμμετάσχει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.