Η “Καθημερινή” επιτέθηκε στην Κυβέρνηση

Η "Καθημερινή" επιτέθηκε στην Κυβέρνηση

Περίεργη επίθεση από το συγκρότημα του Νέου Φαλήρου.

Γράφει ο Δημοσκόπος

Σκληρή επίθεση εξαπολύει η εφημερίδα Καθημερινή στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία, αναδεικνύοντας μια εικόνα που παραπέμπει σε κατάσταση διάλυσης.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας του συγκροτήματος Αλαφούζου, που φέρει τον τίτλο “Βαβέλ”, επισημαίνει πως οι χειρισμοί των κυβερνητικών στελεχών αυξάνουν τη σύγχυση αντί να λύνουν προβλήματα, ενώ τονίζει πως πλέον έχει καταρρεύσει κάθε έννοια διαβούλευσης ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς για τα μέτρα που λαμβάνονται.
Συγκεκριμένα γράφει η Καθημερινή:

Κάποιοι επειδή έχουν υποκύψει στη σαγήνη της δημοσιότητας και άλλοι από σκέτη πολιτική απειρία τροφοδοτούν διαρκώς μια Βαβέλ για υγειονομικά μέτρα. Το αποτέλεσμα είναι μόνο σύγχυση και αποπροσανατολισμός. Η διαβούλευση για την πολιτική κατά της πανδημίας δεν μπορεί να γίνεται στα media. Η πειθώ δεν επιτυγχάνεται με εικασίες.

Η επίθεση που προκάλεσε έκπληξη και ερωτηματικά δεν έχει αποκωδικοποιηθεί ακόμα για να φανεί αν σηματοδοτεί μια αλλαγή γραμμής με πιο σκληρή κριτική ή αν απλώς… έτυχε! Οι απαντήσεις θα φανούν… στο χειροκρότημα των επόμενων ημερών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.