Με το 3% ν’ απομακρύνεται: «Ξέφυγε» τελείως ο Βαρουφάκης

Χάνει την έδρα ο Βαρουφάκης στο 93,75% της Επικράτειας

Προκάλεσε... χαμό

Το ΜέΡΑ25 είναι σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση αφού όχι μόνο στις πρώτες εκλογές δεν κατάφερε να συγκεντρώσει 3%, αλλά και στις δημοσκοπήσεις για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου φαίνεται πως το ποσοστό του πέφτει περαιτέρω.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης που έχει περιορίσει τις εμφανίσεις του φαίνεται πως πλέον όταν κάνει προκαλεί… χαμό.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Status FM για το ναυάγιο στην Πύλο ανέβηκαν οι τόνοι.

«Ο κ. Μπορέλ και όλοι εσείς, βάζω και εσάς μέσα, που εξυπηρετείται αυτή τη λογική, δεν έχετε το δικαίωμα σήμερα να θρηνείτε τους εκατοντάδες νεκρούς» είπε ο κ. Βαρουφάκης, με τη δημοσιογράφο Βιργινία Δημαρέση να του απαντά ότι της κάνει προσωπική επίθεση.

«Υπηρετείτε ένα ολόκληρο σύστημα το οποίο ψεύδεται ασυστόλως. Τολμήσατε να πείτε ότι κάποιος που περνάει τα σύνορα για να αιτηθεί άσυλο είναι παράνομος; Ακολουθείτε τη νοοτροπία του Τραμπ, του κ. Πλεύρη, ο οποίος έλεγε ότι πρέπει να υπάρχουν νεκροί στο Αιγαίο για να σταματήσουν οι μεταναστευτικές ροές» συνέχισε ο κ. Βαρουφάκης, αποκαλώντας φερέφωνο την κυρία Δημαρέση, η οποία σημείωσε ότι αυτό που είπε είναι πως πρέπει να φυλάσσονται τα σύνορα της χώρας.

«Είναι ντροπή αυτό που κάνετε τώρα» ακούγεται να του λέει η δημοσιογράφος, εκφράζοντας την απορία της για τον λόγο για τον οποίο οι συνεργάτες του κ. Βαρουφάκη ζήτησαν να γίνει η συγκεκριμένη συνέντευξη.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και δεύτερος γύρος στην κόντρα, μέσω social media. «Η χυδαιότητα της Δεξιάς & των φερέφωνων άρχισε να φαίνεται μέσα από το αφήγημα “τραγωδία ήταν αλλά τι να κάνουμε, οι Φράχτες και τα pushback είναι αναγκαία για την εθνική ασφάλεια”. Αν κρίνω από τη στάση φερέφωνου που μου πήρε συνέντευξη μόλις στο Status FM, τα χειρότερα έπονται» έγραψε σε ανάρτησή του ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

«Θα περίμενα τουλάχιστον να μου κάνετε tag, αλλά τελικά περίμενα λάθος. Οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου, ήταν αδικαιολόγητες. Όλη η συνέντευξη θα ανεβεί σε λίγο. Καλημέρα κ. @yanisvaroufakis» του απάντησε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.