Κίνηση με νόημα: Τι είχε μέσα ο «διαβόητος» φάκελος που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα;

Απροσδόκητο «δώρο»: Χείρα βοηθείας του Τσίπρα στον Κυριάκο για το πιο σημαντικό ζήτημα

Αποκάλυψη!

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου πλησιάζουν και τα… μαχαίρια βγήκαν από τα θηκάρια ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα με τις κατηγορίες εκατέρωθεν να εξαπολύονται σε καθημερινή βάση.

Η υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη η οποία σύμφωνα με τη ΝΔ προωθείται από το τουρκικό προξενείου έχει φτάσει την κόντρα στα ύψη.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί προεκλογικά για παρεμβάσεις του τουρκικού προξενείου στη Θράκη υπέρ δύο υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν αντέδρασε» σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Ο φάκελος

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Νέα Κρήτη και το δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη ρωτήθηκε για το θέμα της Ροδόπης και έκανε αποκαλύψεις για έναν… φάκελο.

Ο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις εκλογές του έστειλε έναν φάκελο στον οποίο εμπεριέχεται ένα απόρρητο σημείο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Στον φάκελο υπήρχαν γινόταν εκτενής αναφορά για όλους τους υποψηφίους της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη. Φαίνεται πως η συγκεκριμένη κίνηση από τη ΝΔ είχε νόημα αφού ήθελε να δείξει στον ΣΥΡΙΖΑ τι συμβαίνει με τα πρόσωπα που επιλέγονται για να κατέβουν στις εκλογές.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.