«Καταδικάστηκε» από μόνη της η Νίκη…

Τροχοπέδη στα σχέδιά της: Γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία θέλει να «συρρικνώσει» τη Νίκη 

Τα έκανε... θάλασσα

Διαδοχικές είναι τα τελευταία 24ωρα οι αναταράξεις στη Νίκη που στις προηγούμενες εκλογές φλέρταρε έντονα με το όριο του 3% και πλέον, λίγο πριν από τις νέες κάλπες, φαίνεται «λαβωμένη».

Η απόφαση του Δημήτρη Νατσιού να απομακρύνει υποψηφίους που βγήκαν πρώτοι σε σταυρούς έφερε αντιδράσεις ενώ την ίδια στιγμή το κόμμα φαίνεται στις δημοσκοπήσεις να χάνει ποσοστά από τους Σπαρτιάτες που στηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Σε μία προσπάθεια να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ο Δημήτρης Νατσιός προχώρησε σε ένα κήρυγμα μίσους μετά το ναυάγιο στην Πύλο. Φαίνεται όμως πως αυτή η προσπάθεια δεν θα καρποφορήσει αφού τα πράγματα για το κόμμα του είναι ήδη δύσκολα.

Στην ανάρτησή παραλήρημα ο κ. Νατσιός δεν διστάζει να εμπλέξει το «ψευτορωιμαίικο» κράτος και τον Φώτη Κόντογλου παραθέτοντας απόσπασμα από έργο του αδιαφορώντας τελείως για το γεγονός ότι έχουν πεθάνει 78 άνθρωποι και εκατοντάδες άλλοι είναι αγνοούμενοι μετά το ναυάγιο στην Πύλο.

Έγραψε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Νατσιός:

«Το κράτος αυτό, το ψευτορωμαίικο,καταρρέει. Καιρός να έρθει το ρωμαίικο, να κυβερνηθεί η Ελλάδα από Έλληνες. Γι αυτό το κράτος βροντοφωνάζει ο Κόντογλου: «Καθαρίστε από την πνευματική πανούκλα την δυστυχισμένη την Ελλάδα, για να μπορέσουνε να δουλέψουνε οι άξιοι δουλευταράδες. …Όλοι οι πνευματικοί σαλταδόροι έχουνε πιάσει τα πόστα.Και είναι δεμένοι μεταξύ τους, όπως είναι οι κάμπιες κολλημένες η μία πάνω στην άλλη. Μόλις τις χωρίσει κανένας ψοφάνε….Τίμια αδέρφια μου, Έλληνες καθαρογεννημένοι, ξεριζώστε αυτά τα φαρμακερά βρωμοχόρταρα.» #ΝΙΚΗ #Εκλογες_25_Ιουνίου».

«Καταδικάστηκε» από μόνη της η Νίκη…

Λίγο αργότερα, η ανάρτηση φαίνεται ότι κατέβηκε, ενώ η “Νίκη” εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Μετά το θλιβερό πολύνεκρο ναυάγιο ανοικτά της Πύλου, η «ΝΙΚΗ» συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος αναστέλλοντας όλες τις προεκλογικές εκδηλώσεις έως και την Παρασκευή 16/6».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.