Ανατροπή μεγατόνων με την Νίκη…

Ανατροπή μεγατόνων με την Νίκη…

Τι συμβαίνει στο στρατόπεδο του Νατσιού

Σταθερό και πάνω από 20 μονάδες είναι το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσιάστηκαν.

Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση της Pulse δίνει 21 μονάδες διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, η δημοσκόπηση της Metron Analysis δίνει διαφορά 21,1 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας ενώ η δημοσκόπηση της Marc δίνει τη διαφορά στις 20,3 μονάδες με τη Νέα Δημοκρατία να είναι και αυτή τη φορά αρκετά μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι συμβαίνει στις κρυφές δημοσκοπήσεις;

Δημοσκόπος αναφέρει στο newmoney.gr πως οι άνθρωποι αισθάνονται ότι έχουν τελειώσει οι εκλογές, κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει, γιατί όντως οι κάλπες ξανανοίγουν την άλλη Κυριακή.

Από τις κρυφές δημοσκοπήσεις προκύπτει πως δεν θα μπουν στη Βουλή τρία ακροδεξιά κόμματα καθώς επίσης και η Πλεύση Ελευθερίας και το ΜέΡΑ25.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου φαίνεται πως βρίσκεται περίπου στο 5%.

Άσχημα όμως φαίνεται πως είναι τα πράγματα για τη Νίκη που στις εκλογές της 21ης Μαΐου βρέθηκε μία «ανάσα» από την είσοδό της στη Βουλή.

Και αυτό διότι από το συγκεκριμένο κόμμα παίρνουν… δυνάμεις οι Σπαρτιάτες που δήλωσε ότι στηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης. Μάλιστα έχουν αρχίσει ήδη και εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις με αποτέλεσμα η Νίκη να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από το να μπει στη Βουλή.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.