
Για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οργώνει την Ελλάδα προκειμένου να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του. Διαμηνύοντας πως η κάλπη στις 25 Ιουνίου είναι άδεια, καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν και λέει ανοιχτά πως θέλει αυτοδύναμη ΝΔ.
Ο κ. Μητσοτάκης εμπιστεύεται και συμβουλεύεται έναν άνθρωπο: αυτόν που ήταν και ο μόνος που προέβλεψε τη νίκη της ΝΔ με τόσο μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ την 21η Μαΐου.
Ο λόγος για τον Αμερικανό γκουρού της πολιτικής στρατηγικής Σταν Γκρίνμπεργκ.
Η πρόβλεψη που προκαλεί… πανικό
Σύμφωνα με το newsbeast.gr, o Γκρίνμπεργκ δεν αποκλείει η ΝΔ να πιάσει και τις 180 έδρες στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Αυτό θα εξαρτηθεί από το εάν θα μπουν στη Βουλή η Νίκη και η Πλεύση Ελευθερίας που πιέζονται πολύ τις τελευταίες ημέρες και είναι δύσκολο να αντέξουν.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Στο επόμενο 48ωρο το νέο «χτύπημα» του Σαμαρά
- Ανταποκρίθηκε θετικά: Ποιος Έλληνας πολιτικός προσκλήθηκε επίσημα από τους Ιρανούς στην κηδεία του Αγιατολάχ Σαγιέντ Αλί Χαμενεΐ
- Αντώνης Σαμαράς: Έτοιμοι οι 5 πρωτοκλασάτοι της ΝΔ