Υπόθεση «Ροδόπη»: Κάτι τρέχει με τον ΠΑΣΟΚ…

Epic: Με σημαία του ΠΑΣΟΚ πήγε στη συγκέντρωση ΚΚΕ (Pic)

Αποκάλυψη «βόμβα»

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ενόψει των εκλογών για την επιρροή του τουρκικού προξενείου στον νομό Ροδόπης. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύουν εκατέρωθεν κατηγορίες με τους πρώτους να υποστηρίζουν πως ο υποψήφιος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει τις… ευλογίες της Τουρκίας και την Κουμουνδούρου να υποστηρίζει πως γίνεται εκστρατεία «λάσπης».

Το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης τήρησαν σκληρή γραμμή απέναντι σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνολικά για το θέμα της Θράκης εξαπολύοντας πυρά και στην Ντόρα Μπακογιάννη για τις δηλώσεις της στη Ροδόπη.

Το ζήτημα, όμως, είναι ότι και το ΠΑΣΟΚ έχει μια «μαύρη τρύπα» και συγκεκριμένα τον βουλευτή του στην Ξάνθη, Μπουρχάν Μπαράν, ο οποίος έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο για προνομιακές σχέσεις με το προξενείο, σύμφωνα με το reader.gr.

Μάλιστα, προ μηνών ο κ. Μπαράν έφτασε ένα βήμα πριν από τη διαγραφή από τον κ. Ανδρουλάκη, όμως το βήμα δεν έγινε.  Έτσι, ο κ. Μπαράν πρώτευσε στην εν λόγω περιφέρεια εκ νέου και ηγείται της λίστας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης φέρεται να έχει προτείνει τον Ξανθιώτη δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο να είναι στο ψηφοδέλτιο, εντούτοις, όμως, ο Ιορδάνης δεν άφησε τη δουλειά και στο ψηφοδέλτιο μπήκε η ανιψιά του, Έρση Παρχαρίδου.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.