
Αποκαλυπτικά δεδομένα!
Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου πλησιάζουν με τη ΝΔ να πηγαίνει ενισχυμένη στις κάλπες, μετά και το… σαρωτικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει από τους πολίτες να ψηφίσουν για να έχει αυτοδυναμία το κόμμα του, υποσχόμενος σταθερότητα.
Και αν στις πρώτες εκλογές βρέθηκε ένα βήμα πριν… τινάξει την απλή αναλογική με το ποσοστό που πήρε σχηματίζοντας κυβέρνηση, η ΝΔ φαίνεται πως ενισχύεται περαιτέρω.
Σύμφωνα με το newsbeast.gr, τα αστάθμιστα δείχνουν πως η ΝΔ έχει σημαντική ανοδική τάση σε σχέση με το αποτέλεσμα του Μαΐου, κινείται πάνω από το 47%, ο ΣΥΡΙΖΑ κάτω αρκετά από το ποσοστό των περασμένων εκλογών, πεσμένο το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση εκτός Βουλής, η Νίκη οριακά μέσα αν και είναι στο 3,1 και η Πλεύση Ελευθερίας περίπου στο 3,4%.
Παραμένει ο αριθμός των αναποφάσιστων και ενώ βρισκόμαστε δυο εβδομάδες πριν από τις εκλογές, το παιχνίδι θα χοντραίνει. Σε περίπτωση που η ΝΔ πάρει 47% θα είναι ρεκόρ για το κόμμα!
Τελευταίες Ειδήσεις
- Στο επόμενο 48ωρο το νέο «χτύπημα» του Σαμαρά
- Ανταποκρίθηκε θετικά: Ποιος Έλληνας πολιτικός προσκλήθηκε επίσημα από τους Ιρανούς στην κηδεία του Αγιατολάχ Σαγιέντ Αλί Χαμενεΐ
- Αντώνης Σαμαράς: Έτοιμοι οι 5 πρωτοκλασάτοι της ΝΔ