«Λογικές μαφίας!»: Ξέφυγε τελείως η κατάσταση στην κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση-«βόμβα» αλλάζει όλα όσα ξέραμε: Μιλάμε για περίπατο...

«Σφαγή» ενόψει των εκλογών

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου πλησιάζουν και τα… μαχαίρια βγήκαν από τα θηκάρια ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα με τις κατηγορίες εκατέρωθεν να εξαπολύονται σε καθημερινή βάση.

Η υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη η οποία σύμφωνα με τη ΝΔ προωθείται από το τουρκικό προξενείου έχει φτάσει την κόντρα στα ύψη, μετά και την επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στον νομό.

Η κυρία Μπακογιάννη επισκέφτηκε τη Ροδόπη και είπε στους κατοίκους πως απογοητεύτηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ προειδοποίησε πως «εάν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα».

Η… μαφία

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη της βουλευτή Χανίων και αδερφής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη, στον νομό Ροδόπης.

Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στην κα Μπακογιάννη λέγοντας ότι πήγε στην Ροδόπη και απείλησε τη μουσουλμανική μειονότητα. «Αν δεν ψηφίσετε ΝΔ θα περάσετε δύσκολα, τους είπε. Αυτές είναι λογικές Μαφίας. Λυπάμαι γι’ αυτή την έκφραση, αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη έκφραση για να τοποθετηθώ» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

«Μια αθλιότητα βλέπουμε αυτές τις μέρες από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ. Παίζει με ευαίσθητα εθνικά μας θέματα. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι 49 χρονών, 49 χρόνια πάντοτε οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας στη Ροδόπη επιλέγουν με τα δικά τους κριτήρια κάποιους μουσουλμάνους απ’ όλα τα κόμματα. Όταν επέλεγαν από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ δεν υπήρχε πρόβλημα; Τώρα που επέλεξαν ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει πρόβλημα; Και είναι ντροπή για 10 – 15.000 ψήφους να δημιουργούνται εντάσεις, που πλήττουν τη σταθερότητα και την κοινωνική ειρήνη σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

«Εξακολουθεί και φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος της, Άκης Σκέρτσος, επιτέθηκε κατά το ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της Ροδόπης λέγοντας πως πετάει τη μπάλα στην εξέδρα» και ακολουθεί την τακτική «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης,

Όπως αναφέρει ο Άκης Σκέρτσος ο ΣΥΡΙΖΑ πάτησε την «κόκκινη γραμμή» για τους υποψηφίους στη Ροδόπη τονίζοντας ότι «είναι εθνικό ζήτημα οι εκπρόσωποί μας στη Βουλή να μην είναι ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου».

«Αντί να πετάει, λοιπόν, την μπάλα στην εξέδρα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο υποψήφιοί του πρέπει να απαντήσουν σε ένα και μόνο ερώτημα: εκπροσωπούν και διεκδικούν την ψήφο της μουσουλμανικής ή της “τουρκικής” μειονότητας; Θέλουμε μια απλή, ξεκάθαρη απάντηση από τους δύο υποψήφιους» καταλήγει ο Άκης Σκέρτσος.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.