Τεράστιο αυτογκόλ από την Ζωή Κωνσταντοπούλου…

Τεράστιο αυτογκόλ από την Ζωή Κωνσταντοπούλου…

Τέσσερις αποχωρήσεις από την Πλεύση Ελευθερίας...

Νέα αποχώρηση, η τέταρτη μέσα σε μία ημέρα, καταγράφηκε στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας», με αφορμή τις αλλαγές που έγιναν στα ψηφοδέλτια ενόψει και των εκλογών της 25ης Ιουνίου.


Η τελευταία αποχώρηση πρόκειται για τη Νικολέττα Μπαζουράνη, πρώην στέλεχος και πρώτη σε ψήφους στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της 21ης Μαΐου.

Σύμφωνα με τη δήλωση αποχώρησης της κας Μπουραζάνη: «Είχα την εντύπωση ότι υποστήριζα μια γυναίκα με αξίες και ηθική, η οποία όμως πράττει ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο, όπως φαίνεται.

Παραβλέποντας εντελώς την σταυροδοσία των εκλογών της 21ης Μαΐου, εξέδωσε τις λίστες για τις επόμενες εκλογές, στην ουσία, «διορίζοντας ημέτερους». Αυτές οι πράξεις δεν συνάδουν με αυτά που προασπίζεται η διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας, περί δημοκρατίας, αξιοκρατίας, ήθους και δικαιοσύνης».


Τεράστιο αυτογκόλ

Οι αποχωρήσεις από το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχουν ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και η ίδια δέχεται σφοδρή κριτική για την τοποθέτηση ατόμων που δεν πήραν τους απαραίτητους σταυρούς στις πρώτες θέσεις και άτομα που βγήκαν πρώτα να μην εκλέγονται σε καμία περίπτωση.

Ταυτόχρονα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Α’ Αθηνών έβαλε στη δεύτερη και εκλόγιμη θέση τον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση ενώ στις προηγούμενες εκλογές δεν ήταν καν υποψήφιος- ο οποίος, βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, ήταν ο συνιδρυτής του κόμματος.

Και όλα αυτά τα «μαγειρέματα» στα ψηφοδέλτια τα έκανε ενώ βλέπει πως θα μπει στη Βουλή…


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.