Κάτι «περίεργο» συμβαίνει με τον Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση…

Κόλπο γκρόσο με Βελόπουλο η Νέα Δημοκρατία…

«Φωτιά» στην ακροδεξιά

Δυσκολίες αντιμετωπίζει η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αφού φαίνεται πως χάνει ψήφους από κόμματα όπως η Νίκη του θεολόγου Δημήτρη Νατσιού που βρίσκεται μία «ανάσα» πριν μπει στη Βουλή.

Το τελευταίο διάστημα επικρατεί έντονος εκνευρισμός στο κόμμα εξαιτίας της απόφασης του Κυριάκου Βελόπουλου να βγάλει εκτός λίστας υποψηφίους που εξελέγησαν τον Μάιο και να τους αντικαταστήσει με πρόσωπα που κατά την γνώμη του θα ανακόψουν τη διαρροή ψήφων προς άλλους σχηματισμούς της ακροδεξιάς πολυκατοικίας.

Οι καρατομήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Νότιο Τομέα Αθηνών η πρώτη εκλεγμένη σε σταυρούς Νίκη Αγιοστρατίδου «εξαφανίστηκε» από τις λίστες του κόμματος και στην θέση της μπήκε ο επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας, γνωστός για τους στενούς δεσμούς με εκκλησιαστικούς παράγοντες.

Στη Θεσσαλονίκη αγνοείται ο δεύτερος σε «σταυρούς» Χρήστος Αμανατίδης μιας και τον αντικατέστησε ο Χαράλαμπος Παναγιωτίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αμανατίδης είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και μπήκε στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τυπικούς λόγους, προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός υποψηφίων.

Φαίνεται όμως ότι η αλφαβητική τοποθέτηση του ονόματός του στην κορυφή του ψηφοδελτίου του Μαΐου κάτω από αυτό του Κυριάκου Βελόπουλου τον πριμοδότησε με αρκετούς «σταυρούς», με αποτέλεσμα να τερματίσει τρίτος πίσω από τον επικεφαλής του κόμματος και από τον Συμεών Κουπελόγλου.

Ως γνωστόν ο Κυριάκος Βελόπουλος κράτησε την έδρα στην περιφέρεια της Λάρισας, με αποτέλεσμα οι δύο έδρες του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης να καταλήξουν στους Κουπελόγλου και Αμανατίδη.

Ωστόσο, ο δεύτερος δεν εμφανίστηκε καν στην Βουλή. Αντ αυτού εμφανίστηκε και ορκίστηκε βουλευτής ο τρίτος σε «σταυρούς» Χαράλαμπος Παναγιωτίδης. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο κ. Βελόπουλος που είχε υποσχεθεί την έδρα στον κ. Παναγιωτίδη φρόντισε, ώστε ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός να αποσυρθεί.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.