Σήφης Βαλυράκης: Μεγάλη ανατροπή στον τρόπο θανάτου του

Σήφης Βαλυράκης: Μεγάλη ανατροπή στον τρόπο θανάτου του

Μία υπόθεση που είχε κλεισει ξαναβγαίνει απο το συρτάρι.

Ανατρέπεται το σκηνικό γύρω από τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, καθώς η αστυνομία θα κρατήσει ανοιχτό τον φάκελο της υπόθεσης.

Ύστερα από πιέσεις που άσκησε η οικογένεια του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ μετά από στοιχεία που προσκόμισε, η υπόθεση δεν θα μπει στο αρχείο.

Έτσι, επιστρέφει η άσκηση δίωξης για ανθρωποκτονία και η αστυνομία θα συνεχίζει τις έρευνες για τα αίτια που κόστισαν την ζωή του Σήφη Βαλυράκη.

Σημειώνεται, πως στις 9/9, η Δικαιοσύνη έστειλε την υπόθεση στο αρχείο, καθώς, σύμφωνα με την Εισαγγελία Χαλκίδας, «για 12 διαφορετικούς λόγους, ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη δεν οφείλεται σε ανθρωποκτονία από πρόθεση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνηγόρων της οικογένειας Βαλυράκη:

Η δικογραφία, σχετικά με την διερεύνηση των αιτιών θανάτου του Σήφη Βαλυράκη στις 24/1/2021 στην Ερέτρια, δεν έχει τεθεί στο αρχείο, όπως λανθασμένα ευρέως διαδόθηκε, λόγω της διάταξης που εκδόθηκε από τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ούτε και πρέπει να τεθεί.

Και αυτό γιατί από σωρεία ευρημάτων και στοιχείων της δικογραφίας προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο θάνατος του δεν οφείλεται σε ατύχημα αλλά σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.